Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Још један од разлога због ког није било преноса скупштине?

rss

17.09.2014. Д. Остојић

По први пут у историји алексиначког парламентаризма није било снимка комплетног преноса скупштине.

Још један од разлога због ког није било преноса скупштине?

Као један од разлога навођене су и јако шкакљиве теме о којима се расправљало. Једна од њих је и питање малверзација око Пољопривредне школе, и да ли је било или није проневере 200.000 евра због којих су запели радови на завршетку новог објекта.

Друга горућа тема су били и рачуни за комуналне услуге, а трећа исто тако занимљива тема јесте и плата помоћнице председника општине, Ненада Станковића.

У званичном документу, који је био и одговор на постављено одборничко питање стоји да је плата Данијеле Петковић која обавља функцију помоћнице председника општине скоро 80.000 динара.

У овом сазиву локалне власти је Алексинац добио две нове функције, једна је начелник Канцеларије за локални економски развој, а друга је функција помоћника председника општине. Обе функције обавља Данијела Петковић.

Данијела је по струци дипломирани правник. Политички је активна до сада била у четири политичке организације СПС- Слободана Милошевића, СНС - Бранислава Ивковића, ДС - Бориса Тадића, УРС - Млађана Динкића, а по незваничним информацијама сада се налази у статусу ванстраначке личности након унутарстраначких превирања у алексиначком УРС-у.

Радила је као менаџер у фирмама Грамер и REUM Gmbh, затим у Министарству унутрашњих послова, а од 2012. године је радник општинске управе Алексинац.


# СПС ДС општина УРС Грамер Комуналне услуге ЈП Данијела Петковић функције плата КЛЕР
@socijalisti @demokrate @regionisrbije @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима