Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Impressio

rss

14.12.2014. ООДС Алексинац

Низ неуспешних и неорганизованих подухвата садашње Алексиначке власти добили су своју круну. Помало смо затечени „борбом“ против корупције и „ненаменском трошењу“ пара грађана општине Алексинац која у Алексинцу никако да дотакне и саму Власт.

Impressio

Демократска странка у Алексинцу, позива Државне органе, да преиспитају наводе сајта www.aleksinac.net о „фонтани неостварених жеља“ испред Дома Културе у Алексинцу и ако се наводи сајта покажу истинитим, покрене кривични поступак против одговорних лица, али и да Инжењерска комора Србије доведе у питање лиценце извођача радова као и надзорног органа. Захтевамо да се преиспита и одговорност оних који учествују у прикривању ових чињеница, саме Власти, те да се и они казне у складу са Законом.

Веома смо зачуђени да се овај случај изгубио у мноштву „дешавања“, али нам некако боде очи цифра од 40.000 €, за коју просечан радник у Алексинцу треба да ради једно 100 месеци.

Да ли ће се активирати банкарска гаранција у овом случају? Да ли је гаранција била и предвиђена? Неко ће можда и рећи како за бетон и камен нико не узима банкарску гаранцију, али је очигледно, да је банкарска гаранција у Алексинцу потребна и за то.

И на крају, impressio, за неке, утисак, Власт је та која може и има, али некако ОВА НЕ УМЕ.
 


# ДС плато дом културе фонтана
@demokrate @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима