Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Има ли државе која штити и Србе?

rss

18.09.2014. Информативна служба Покрета Двери

Позивамо људе у Србији, поготово Србе за које више нема ни државе а ни заштите, да се самоорганизујемо.

Колико год да режим покушава да прикрије чињеницу да нема храбрости да у Новом Пазару утврди ко су људи који су обукли униформе нацистичке Ханџар дивизије, толико је сваким даном који пролази без процесуирања истих јасно да Србија није држава већ маркетиншка симулација државе.

Полиција која чува педерску параду као изнајмљена служба личног обезбеђења, полиција која не сме да уђе у Велики Трновац или да у Новом Пазару похапси униформисане нацисте, врло је агилна када треба хапсити момке и девојке што деле летке против педерске параде.

Случајни министар унутрашњих послова Стефановић каже да је стање у Новом Пазару под контролом. Ваљда чека да се зелене униформе следећи пут прошетају са оружјем па ће их уредно замолити да то више не чине. Пошто је Стефановић човек од ауторитета (што му и надимак говори) - сигурно ће га послушати. У међувремену, ми из Двери, пошто ништа не верујемо ни Стефановићу ни његовом Шефу а ни Шефовим газдама – позивамо људе у Србији, поготово Србе за које више нема ни државе а ни заштите, да се самоорганизујемо.

Почетак тога ће бити заштита људи од бахатости оних који ће их због зеленашких дугова избацивати из стана. Да видимо да ли ће и онда Стефановић рећи да је све под контролом и да је стање нормално.

 

Инфо служба Двери

 


#
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима