Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексић подржао Алексиначки покрет за промене

rss

03.05.2012.

Лекар Зоран Алексић, најуспешнији директор у историји алексиначког Здравственог центра и лидер Покрета за опшину Алексинац, који не учествује на локалним изборима 6.маја, упутио је подршку Групи грађана Алексиначки покрет за промене и позвао симпатизере свог покрета да на предстојећим изборима заокруже број 9 на гласачком листићу за локалне изборе.

Алексић подржао Алексиначки покрет за промене

Лекар Зоран Алексић је на локалним 2004. у непосредном избору за председника општине Алексинац, победио у првом кругу гласања, да би након другог круга за стотинак гласова изгубио од кандидата Српске радикалне странке, Ненада Станковића.

На изборима 2008. године Покрет за општину Алексинац предвођен Алексићем освојио је 5 одборничких места, а сам лекар је, због неслагања са радом и односима у коалицији, поднео оставку на место заменика председника Општине.

Његово одсуство из изборне трке за овогодишње локалне изборе 6. маја било је изненађење за све који прате локалну политичку сцену.


Коментара: 1


# Алексинац Зоран Алексић Покрет за општину Алексинац
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    M. ucveljeni koalicioni vec bivsi partner 04.05.2012.
    Smetliste,zasluzena lokacija. Covek je samog sebe zbog precenjivanja bacio u blato.harakiri je plemeniti cin. a ovo konopce.Od ja bog i ja car, jad i beda.sam je to izabrao. Konacno zasluzeno mesto.Podrska je lazna i prazna.samo jedan glas od propalog ne znaci nista.ako takvi nekog podrzavaju ?!kako sejes tako beres.jedna prostorija u zgradi stranaka ceka novog stanara, kad se ova okadi.


[ Додај коментар ]