Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Седница Општинског већа: утврђен нацрт одлуке о радном времену трговинских, занатских и угоститељских објеката

rss

22.10.2020. Општина Алексинац

Седницу је отворио Далибор Радичевић, председник Општинског већа и констатовао је да седници присуствују сви чланови.

Седница Општинског већа: утврђен нацрт одлуке о радном времену трговинских, занатских и угоститељских објеката

На почетку седнице утврђен је нацрт одлуке о утврђивању радног времена трговинских, занатских и угоститељских објеката на територији општине Алексинац, према којој угоститељски објекти радним данима могу бити отворени од 07:00h до 00:00h, односно у викендом од 07:00h до 01:00h, док објекти који се налазе у колективној стамбеној згради од 06:00h до 23:00h, односно у данима викенда од 07:00h до 00:00h.

Такође, утврђен је нацрт Одлуке о приступању изради Оперативног плана за одбрану од поплава за воде ll реда у општини Алексинац за 2021. годину.

Чланови Општинског већа утврђен је предлог измене програма коришћења средстава за финансирање унапређења безбедности саобраћаја на путевима општине Алексинац за 2020.годину.

Утврђен је предлог решења о додели 35 ауто седишта за децу у 2020.години.

Алексиначки већници утврдили су предлог решења о давању сагласности на одлуку надзорног одбора за ЈП за путеве и стамбено комуналну делатност општине Алексинац на ценовник услуга на зимском одржавању путева, улица и јавних површина.

Такође, утврдили су предлог решења о образовању Комисије за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини.

Коментара: 0


# општина саобраћај Далибор Радичевић
@


 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима