Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Нова хапшења у акцији "Армагедон"

rss

01.06.2010. Beta

У одвојеним акцијама нишка полиција ухапсила Тадију К. (75) из Краљева због сумње да је сексуално злостављао једанаестогодишњу девојчицу и Драгана К. (52) из Ниша због сумње да је силовао десетогодишњу девојчицу.

Нова хапшења у акцији

Нишка полиција ухапсила је две особе у одвојеним акцијама за које сумња да су сексуално злостављали малолетнице, речено је у Полицијској управи у Нишу.

Полиција је у Алексинцу ухапсила Тадију К. (75) из Краљева због сексуалног злостављања једанаестогодишње девојчице.

Након саслушања, истражни судија Основног суда у Нишу осумњиченом је одредио притвор у трајању од осам дана.

Нишка полиција ухапсила је и Драгана К.(52) из Ниша, због сумње да је силовао десетогодишњу девојчицу.

Нишка полиција сумња да је Драган К. извршио више кривичних дела: силовање, приказивање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију и одузимање малолетног лица.

Сумња се да је Драган К. у протекла два месеца сексуално злостављао малолетну девојчицу (10) која је без родитељског старања. Истражни судија Вишег суда у Нишу осумњиченом је одредио једномесечни притвор.

У опсежној акцији "Армагедон" широм Србије до сада ухапшено више десетина људи осумњичених за сексуално искоришћавање малолетника и да ће акција бити настављена.

Министар полиције је позвао све грађане који су жртве злостављања, посебно малолетнике и њихове родитеље и пријатеље, да се обрате полицији "како би се том злу стало на пут".

Дачић је напоменуо да су сексуална искоришћавања малолетника, па чак и у оквиру породице, постојала и раније у нашем друштву, али се томе није посвећивала довољна пажња.


#
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима