Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Полиција разоружала алексиначки СПС

rss

12.03.2011. Извор: Алексиначке новости

Према информацијама, које су Алексиначке новости добиле из незваничних извора, припадници полиције су недавно, по анонимној пријави, одузели неколико комада ватреног оружја, који су били у власништву алексиначког Општинског одбора Социјалистичке партије Србије. Ради се вероватно о пиштољима марке ЦЗ.

Полиција разоружала алексиначки СПС
Према тврдњама неких од дугогодишњих чланова алексиначког СПС-а, три пиштоља и пуно муниције за њих су заиста били у просторијама странке, и то годинама уназад, а вероватно их је СПС наследио од странке од које је и настао, Комунистичке партије Југославије. Седиште алексиначких комуниста је било управо у згради Комитета, где су данас, поред СПС и просторије многих алексиначких странака.

Још нема званичног полицијског саопштења о овом догађају, а уколико се установи да нема законског прекршаја, вероватно га неће ни бити.

Алексиначке новости преносе, по сазнању из извора блиских врху алексиначких социјалиста, да је анонимна пријава о оружју у просторијама странке вероватно део политичке игре против СПС-а, јер је тренутно у Алексинцу актуелна права политичка пијаца, на којој су лобирањима, обећањима, поткупљивањима и уценама изложени одборници свих странака.


# СПС
@socijalisti @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима