Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Погинуо у аутомобилу који је слетео у кућу поред пута

rss

10.02.2013. агенције, Новости

Једна особа је погинула, а три су повређене у тешкој саобраћајној несрећи које се прошле ноћи догодила у близини Доње Трнаве, на путу Ниш - Алексинац.

“Ситроен” при великој брзини пробио заштитну ограду, па оборио дрво и порушио пушницу

Погинуо у  аутомобилу који је слетео у кућу поред пута

Несрећа се, догодила око један сат после поноћи када је"цитроен" алексиначке регистарсације слетео са коловоза, ударио у дрво поред пута, а затим улео у оближњу кућу..

У овој несрећи је погинуо Владица .Н.(32) из Прћиловице, а тешко су повређени возач Ненад Н. (32) из Житковца и једна девојка чији дентитет није саопштен јер јер је била без докумената, док је лакше повређена Јелена .Р.(24) из Алексинца, рекла је јуче портпаролка Полицијске управе у Нишу Лидија Павловић. Полиција утврђује узрок несреће.

- - -

У повратку са породичног весеља у недељу, 50 минута иза поноћи, у стравичној саобраћајној несрећи на регионалном путу Ниш - Алексинац, код села Доња Трнава, у аутомобилу “ситроен” погинуо је Владица Н. (32), из алексиначког села Прћиловића.

Тешке телесне повреде опасне по живот задобили су возач аутомобила Ненад Н. (32) из Житковца, и девојка старости између 20 и 25 година, чији идентитет у недељу није био утврђен. У овој несрећи лакше је повређена Јелена Р. (24), из Алексинца.

Аутомобил “ситроен”, алексиначких регистрација, док се великом брзином кретао из Ниша ка Алексинцу, на двострукој кривини излетео је с пута и пробио заштитну ограду.

Потом је помахнитали аутомобил оборио стабло ораха, које га није зауставило, па је прелетео двориште и двадесетак метара даље порушио пушницу и зарио се у викендицу Горана Голубовића.

После страховитог удара, када је порушен зид, који је пао на кревет у соби у приземљу, аутомобил се усправио уз викендицу.

- На путу уопште нема трагова кочења - прича један од рођака повређених. - Пре удара у викендицу, једна девојка је испала из аутомобила, па су је неки људи одмах превезли до болнице у Алексинцу.

После операције на Хируршкој клиници у Нишу због обилног унутрашњег крварења, тешко повређена девојка је у стабилном, али и даље у тешком стању. Возач аутомобила Ненад М., који је задобио контузију мозга, свестан је и у добром је стању.

Дежурни лекар Ургентног центра у Нишу Слободан Јовановић рекао је да је ноћас примљена пацијенткиња, рођена 1994. године, у политрауматизованом стању и са повредама опасним по живот и да је пацијенткиња одмах оперисана.

У време ове несвакидашње саобраћајне несреће, у нишком крају су почеле да падају крупне пахуље снега, које су и те како смањиле видљивост на путу. Претпоставља се да су ове падавине, велика брзина аутомобил, као и влажан коловоз, узрок ове несреће.

Од возача аутомобила узета је крв на анализу, а истражни судија Основног суда у Нишу, који је обавио увиђај на месту несреће, дао је налог за обдукцију тела погинулог.



# саобраћај аутомобил Доња Трнава
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима