Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Отео тринаестогодишњу девојчицу с вашара, па је силовао

rss

13.12.2016.

Алексинчанин Д.Б. (27) који је 13. јула ове године у овом граду отео, а затим више пута силовао тринаестогодишњу М.Т. из Прћиловице, ухапшен је минулог викенда у Крушевцу, где се скривао од полицијске потраге.

Фото: Белами

Алексинчанин Д.Б. (27) ухапшен је прошлог викенда након петомесечне потраге јер је отео и силовао тада тринаестогодишњу М.Т. из Прћиловице.

Породица злостављане девојчице одахнула је након што је стигла вест да је силоватељ иза решетака, јер су се бојали за своју безбедност, с обзиром на то да је, како тврде, Д.Б. познат као насилник.

Према речима родитеља злостављане девојчице, силоватељ је откривен у Крушевцу где се све време скривао.

– Обе моје ћерке и комшиница су 13. јула отишле у Алексинац на вашар. Ту су среле тог човека који их је позвао на пиће. Док су седеле у кафићу почео је да се удвара мојој старијој кћери, чак јој је нудио и брак иако је ожењен и има дете. Она га је упорно одбијала, због чега се разљутио, зграбио је и одвукао са собом. Млађа ћерка се престравила и побегла кући, није смела ништа да нам каже до зоре, док је нисам питао где јој је сестра – прича Г.К. отац силоване девојчице.

Како пише Телеграф, Д.Б. је девојчицу одвео у свој стан у Алексинцу где је у више наврата силовао. М.Т. је искористила то што се успавао па се искрала из собе у којој је на силу држао и одмах отишла у полицију. Упућена је на лекарски преглед који је потврдио да је силована.

– Добро је што је ухваћен јер смо били забринути да нас не нападне, он је познат као силеџија. Немам намеру да се светим због оног што нам је урадио, ми смо мирни људи али очекујемо да добије максималну казну – рекао је Г.К.

Ухапшени је доведен на препознавање у Ниш, где га је његова жртва идентификовала, а након саслушања судија за претходни поступак Вишег суда му је одредио притвор до 30 дана.

Јужна Србија Инфо


# Крушевац Прћиловица Јужна Србија силовање
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима