Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Комшије нестале породице из Алексинца кажу да им је мењачница затворена данима

rss

29.09.2021. Блиц

Трочлана породица Ђокић нестала је у недељу 26. септембра, када је из села Моравац кренула за Алексинац. Комшија који их је срео дан пре нестанка каже да ништа необично није приметио, а да је свима постало сумњиво да нешто није у реду када је њихова мењачница два дана била затворена. Полиција је данас обила стан ове породице у потрази за доказима или неким траговима који би упутили на то где се налазе.

Фото: Блиц

- Фина породица, нормална, културна - тим речима је Ђокиће описао комшија Слађан Патроногић, а онда је додао како је изгледао његов последњи сусрет са несталом Горданом:

"Последњи пут сам Гордану видео у суботу, као и увек, свако јутро се виђамо, рекла ми је "добро јутро", као и сваки пут кад се сретнемо. Није било ништа необично."

Преколико дана пре нестанка породица је била на одмору, а њихова мењачница радила је као и раније када су путовали негде. Сада то није случај, од понедељка је нико није отварао.

- Били су пре недељу и по дана на одмору у Врњачкој Бањи, али радња је радила, ради и кад нису то, а сад није радила ни у понедељак ни данас, што се до сада није дешавало - казао је он.

Власник мењачнице Горан Ђ. (57), његова супруга Гордана Ђ. и ћерка Лидија (25) последњи пут су виђени у недељу на породичној вечери у селу Моравац. Тада су последњи пут били активни Виберу.

Њихов нестанак полицији пријавила је братаница јуче, будући да се од недеље нису ни јавили, нити су били активни на мрежама, а никоме нису најавили да ће путовати негде.

Блиц


# Алексинац полиција мењачница нестанак породица Ђокић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима