Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Бомба му разнела руку, искрварио на смрт

rss

13.10.2013.

У Алексинцу од експлозије бомбе настрадао Горан ЛазиЋ (47) из села Суботинац. Искрварио 200 метара од места несреће.

Бомба му разнела руку, искрварио на смрт

Према првим информацијама, човек је искрварио насмрт након што му је експлозивна направа разнела руку.

Претпоставља се да је узрок трагедије непажљиво руковање том направом. Увиђај је у току, а више информација биће познато након његовог завршетка.

---

Под још увек неразјашњеним околностима у недељу ујутру је у улици Стефана Немање у ширем центру Алексинца настрадао Горан Лазић (47) из оближњег села Суботинца. Претпоставља се да је несрећни човек активирао експлозивну направу која му се налазила у рукама и да је од последица рањавања умро након неколико минута. Полиција је претресла његов дом у Суботинцу, где живи са мајком, док је његова супруга у Црној Гори.

Након експлозије која је узнемирила житеље овог дела Алексинца, Хитна помоћ и полиција брзо су стигли на лице места. Ипак, несрећном Лазићу није било спаса јер је насмрт искрварио и издахнуо 200 метара даље од места експлозије. Највероватније је покушао да стигне до болнице која се налази у непосредној близини.

Ни његова мајка Зора Стојановић нема објашњења шта је њен син тражио са бомбом у том делу Алексинца.

- Не знам шта је у питању, али знам сигурно да се мој син није убио - прича несрећна жена која не може да се помири са овом трагедијом.

Каже да је Горан дан пре трагедије у гаражи нешто "петљао" са експлозивом и да је нешто "пукло". Горан је иначе познат као аутолимар, па је мајка мислила да ради нешто у вези с тим.

- Уплашила сам се да му се није нешто догодило. Када сам га видела збуњеног али живог, одахнула сам. Био је целе вечери нервозан и напет, али га ништа нисам питала. Нисам приметила кад је отишао из куће јер живи у приземљу - присећа се она.

Његово тело послато је на обдукцију, а полиција је претражила његов дом и аутомобил.

Горан до Алексинца није стигао својим колима, већ га је довезла засада непозната особа за којом полиција трага. Мајка не зна да ли је са неким био у сукобу.

 


# бомба аутомобил хитна помоћ
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима