Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексинчанин кифлу "платио" мецедесом

rss

13.05.2017. Блиц

Док је куповао кифле у једној пекари на Булевару Немањића, за сада непознати лопов украо је "мерцедес” Н. Б. из околине Алексинца.

Алексинчанин кифлу "платио" мецедесом

- Возач је изашао накратко из свог аутомобила "мерцедес Ц 200" којег је зауставио на коловозу недалеко од пекаре. Сматрајући да му за куповину пецива неће требати пуно времена, оставио је кључеве у возилу. Али та грешка га је скупо коштала. За сада непознати лопов који је то видео утрчао је у аутомобил, стартовао га и побегао - каже извор близак истрази.

Возач је одмах отишао у полицију и пријавио крађу, па је за "мерцедесом" расписана потрага.

Како пише Блиц, "мерцедес" је по документацији званично у власништву друге особе, али још није познато да ли није пренет после купопродаје или је позајмљен. Полиција интензиво трага за украденим аутомобилом.

Нишка полиција иначе има одличан проценат расветљавања крађа возила. У прошлој години су од 54 украдена возила, пронађена и враћена власницима 34 четвороточкаша. Само у периоду од новембра 2016. до марта 2017. године у Нишу су разбијене три организоване групе које су крале возила по целој Србији. Најчешће су на мети крадљиваца "мерцедеси", БМW, "ауди" и "Фолксвагенова" возила.

Б. Јаначковић, Блиц, Јужна Србија Инфо


# Ниш аутомобил Јужна Србија крађа
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима