Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Смрт у реци

rss

09.12.2007. Д. СТОЈАНОВИЋ

У САОБРАЋАЈНОЈ незгоди, у суботу око 23.40 у Алексинцу, у Улици Војске Југославије, када је путничко возило марке “опел кадет” нишких регистрација, у кривини испред зграде број 40, у једном тренутку слетело са коловоза и завршило у реци Моравици, на лицу места погинуо је Милован Стаменковић (23).

Лакше је повређен његов сувозач Милош Петровић (19) такође из Алексинца, док је Драгана Атанасов (17), која је са њима била у возилу прошла без повреда. Милош је задржан на Хируршком одељењу Здравственог центра у граду на Моравици и за сада је ван животне опасности.

Како смо сазнали у Полицијској станици у Алексинцу, узрок незгоде је неприлагођена брзина кретања “кадета”. Управљајући возилом, Милован је на раскрсници требало да скрене лево, али је брзина била превелика па није успео да савлада кривину, већ је наставио право и после неколико препрека од такозване живе ограде, возило се преврнуло на кров и завршио је у реци.

Настрадали Милован је, како смо сазнали, био везан појасом и никако после удеса није успео да се извуче из деформисаног аутомобила, па се највероватније удавио.


# саобраћај Милош Петровић аутомобил
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима