Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ЗОНА "ЦЕНТАР" : Напредак доживео нови пораз, Морава славила у дербију

rss

22.09.2019. Милан Милојевић

Пети пораз у низу Алексиначког Напретка, Морава славила у зонском дербију

Детаљ са утакмице Морава-ОФК Ниш

Фудбалери Алексиначког Напретка након освојеног бода на гостовању у Ражњу у првом колу доживели су јуче на свом стадиону пети узастопни пораз. Бољи од њих био је тренутни лидер из Белотинца са 3:1. Једини погодак за домаће постигао је Лазар Бабић.

Данас је виђен атомски фудбал у дербију кола који је игран на стадиону Мораве у Житковцу. Пуне трибине аплаузом су испратили домаће фудбалере који су после рововске борбе успели да победе веома добру екипу из Ниша са 3:2. Морава је на почетку утакмице повела аутоголом штопера гостију, недуго затим потпуни преокрет Нишлија. Ипак до краја полувремена прелепим голом капитена Слободана Јанковића Морава долази до поравнања. Пред крај утакмице резервиста Мартин Ристић доноси велика три бода својој екипи.

У Суботинцу домаћин је непријатно изненадио своје симпатизере минималним поразом од Младости из Медошевца. Буковик из Ражња последња два кола игра препорођено. Након велике победе у прошлом колу у Нишу, данас је у Ражњу страдала екипа из Орљана. Овом победом домаћи су побегли из опасне зоне. Екипа Сврљига је у дербију зачеља поражена у Јелашници од домаћег Рудара те остала прикована на последњем месту без и једног освојеног бода.

СЕМАФОР 6.КОЛА :

ОФК Напредак 1929 – Наша Крила 1936  1:3

Морава – ОФК Ниш  3:2

Моравица – Младост  0:1

Буковик – Орљане  6:2

Рудар – Сврљиг  4:2

Пуковац – Вртиште  5:3

Малошиште – Земљорадник  2:3

Јединство – ОФК Брзи Брод  4:2


# фудбал Моравица нишка фудбалска зона
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима