Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Рукометни клуб одмрзнут, ново руководство ЖРК Алексинац

rss

30.11.2016. СМГ

На Ванредној изборној скупштини Женског рукометног клуба “Алексинац“, одржаној 29.11.2016. године у просторијама алексиначке хале спортова, изабрани су органи клуба.

Рукометни клуб одмрзнут, ново руководство ЖРК Алексинац

За председника клуба је изабран Јован Живић, а за потпредседника Др Марко Јовановић

За чланови Управног одбора изабрани су:

Тодоровић Мирјана
Милошевић Драган - професор
Стефановић Иван – дипл. машински инжењер
Јовић Ненад - предузетник
Лазаревић Љубиша

За председника Надзорног одбора је изабран професор Станојевић Саша.

У обраћању делегатима нови председник је акценат ставио на развој женског рукометног спорта, превасходно формирањем младихи перспективних играчица, са територије општине Алексинац и где би се из те базе, у догледно време, формирала прва екипа која би достојно репрезентовала женски рукомет са ових простора.

Искусније играчице би своје знање преносиле почетницама, у сарадњи са тренерима, и тако ову породицу рукомета вратиле на стару славу коју је овај спорт имао некада у алексиначкој општини, базирајући се на Стратегији развоја спорта у општини Алексинац до 2020. године, који предвиђа као приоритет, између осталих, и развој женског спорта.

Рачунамо на помоћ локалне заједнице као и учешће спонзора и донатора, чиме би успех био евидентан.Велики удео у реализацији програма ће бити и на свеобухватном ангажовању новог Управног одбора, нагласио је будући председник.


# Јован Живић АПП рукомет Алексинац ЖРК
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима