Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Стоп! Сви на спорт!

rss

04.05.2017.

Полицијска управа у Нишу у сарадњи са Спортским савезом Ниша и Школском управом из Ниша и овог пролећа је организовала акцију „Стоп! Сви на спорт.“

Стоп! Сви на спорт!

Акцију је отворио већник за омладину и спорт Бранислав Качар из Ниша и начелник Полицијске управе у Нишу, Нинослав Митић. Циљ ове акције је развој спорта и промоција здравих стилова живота, безбедносне превенције и културе младих.

Такмичење ђака четвртака је отпочело у среду, 26. априла 2017. године у 11.00 часова у парку „Чаир“ . У такмичењу је учествовало око 180 ђака из Ниша, Сићева, Сврљига, Матејевца, Чокота, Ражња, Алексиначког Рудника...

Такмичари су се надметали у одбојци, атлетици, гимнастици, стреличарству, оријентирингу, игри меморије, слагалици вожњи ролера и у одговарању на питања из безбедоносне превенције и опште културе младих.

У финале се пласирало 10 најбољих екипа. Ученици ОШ "Ј. Ј. Змај" из Алексиначког Рудника су се са још 10 школа такмичили првог дана и освојили 103 поена. Недостајао им је 1 поен за пласман у финале.

Ипак, пуни утисака, срећни и задовољни вратили су се у своју школу. Такмичење се завршило у петак, 28. априла победом ученика ОШ "Др Зоран Ђинђић" из Ниша.


# Алексиначки Рудник Ниш полиција спорт Зоран Ђинђић Јован Јовановић Змај ОШ
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима