Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Смиљан Стојанов изрешетао мрежу КМФ „Гургусовац“ из Књажевца

rss

01.11.2016. Д. С.

У суботу, 29.10.2016. године, у Књажевцу је одиграна утакмица 2. кола регионалне футсал лиге „север“, у којој су снаге одмерили КМФ „Гургусовац“ и КМФ „Алексинац 2015“.

Смиљан Стојанов изрешетао мрежу КМФ „Гургусовац“ из Књажевца

Гостујућа екипа, односно наши миљеници савладали су екипу из Књажевца резултатом 3:11, и тако ставили у сенку пораз у првом колу од екипе Озрена из Сокобање.

Већ у 1. минуту прецизан је био Стојанов, који је такође био прецизан у 4, 31. и 36. мин. Живковић је био прецизан у 5. мин. Вељковић у 16, 26. и 30. мин. Капитен Стојменовић у 24. и 36. мин, док је тачку на меч ставио Дабарчић у 40мин.

Одлична игра момака из Алексинца на веома незгодном терену у Књажевцу. Публика је могла да види прави спектакл и голеаду наших момака која се ретко виђа.

Најзаслужнији за победу био је феноменални Смиљан Стојанов који је постигао чак 4 поготка и забетонирао резултат. Свака част овом момку на веома великом пожртвовању за клуб. Све похвале и за капитена Алексу Стојменовића који је фантастично предводио своје момке.

За КМФ „Алексинац 2015“ наступили су: Д. Митић, А. Стојменовић, М. Дабарчић, С. Живковић, А. Вељковић, С. Стојанов и А. Станковић.

Председник клуба Леонардо Матић огласио се нашем порталу поводом убедљиве победе:

„Задовољан сам како су момци отворили утакмицу. Било је све како смо се договорили, знали смо да противник није лак али смо стегли од почетка утакмице и то се показало на добро. Још једном честитам момцима на победи“


# Књажевац КМФ Алексинац футсал Леонардо Матић Гургусовац КМФ Смиљан Стојанов
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима