Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Рукометаши Алексинца за мало до победе против Зајечара

rss

05.05.2019.

У суботу 4. маја од 19 часова у Хали спортова, екипа РК Алексинац је дочекала екипу РК Зајечар. У неизвесној утакмици, која је била борбена, права Суперлигашка утакмица, наша екипа јако ослабљена због повреде играча показала је још једном да заслужује да игра у рангу више како по квалитету игре тако и по квалитету играчког кадра који поседује.

Фото: архива

Нарочито су се истакли Ристић Немања са датих 11 голова, Огњен Тривунац са датих 6 голова, Немања Ђорђевић са датих 5 и нарочито се истакао голман Митровић Милан који бриљирао на голу читавих 60 минута! Остаје жал за овом победом, која је била надохват руке, али је измакла због проблема са саставом екипе и мањком играча.

Управа клуба позива све навијаче, којима се овом приликом захваљује за посету на овој утакмици и несебичноу подршку током целе утакмице, да поздрави нашу екипу на последњој утакмици на домаћем терену за две недеље где ће наша екипа спремити једно лепо изненађење за све који буду присуствовали на утакмици. Такође упућујемо позив за школу рукомета која креће са радом 1.августа са потпуно новим програмом за све узрасне категорије.

РК Алексинац - РК Зајечар: 13-17 / 26-28


# рукомет Алексинац РК хала спортова
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима