Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Одржано Појединачно стонотениско првенство Општинског стонотениског савеза

rss

03.10.2016. Живић Јован

Одржано Појединачно стонотениско првенство Општинског стонотениског савеза

На појединачном стонотениском првенству Општинског стонотениског савеза Алексинац, одржаном у недељу 2.10.2016. године у алексиначкој хали спортова, постигнути су следећи резултати:

У категорији играча до 16.година у женској конкуренцији прво место је освојила Митић Ема, док је другопласирана била Чудић Теодора. У мушкој конкуренцији, у категорији до 16 година прво место је освојио Делетић Лазар, другопласирани је био Митић Богдан, док је треће место освојио Живковић Коста, иначе сви ученици ОШ “Вожд Карађорђе“ из Алексинца.

У категорији сениора, прво место је освојио Анђелковић Душан из СТК “Врање“ из Врања, друго место је припало Јовић Драгану из СТК “Јосип Колумбо“ из Ниша, док су треће место поделили Стаменковић Никола из СТК “Медијана“ из Ниша и Јовановић Петар, СТК “Врање“ из Врања.

Иначе, да напоменемо да су на турниру учествовали стонотенисери из Ниша, Врања, Соко Бање и Алексинца. У категорији до 16 година било је укупно дванаесторо такмичара, док је у категорији сениора учешће узело двадесет и троје такмичара.


# Стони тенис
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима