Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Ослабљени Напредак поражен код куће

rss

21.01.2018. TimeOut

Екипа алексиначког Напретка која претендује на врх табеле није оправдала такву улогу. Поражени су од гостујуће екипе Младости из Смедеревске Паланке

Ослабљени Напредак поражен код куће

Након одласка Марка Стевановића, уз неиграње Ненада Ђурђевића, алексиначки Напредак није смањио амбиције. Али нервозна игра у другом полувремену резултирали су поразом

Напредак Босфорус - Младост Смедеревска Паланака 67:72

Домаћи су добро започели утакмицу, прву четвртину добили са 23:16, истим темпом су наставили и у другој четвртини 18:14.

Међутим, у наставку игре дошло је до пада у игри, неслагања са судијским одлукама па је екипа Напретка дала свега 8 поена у трећој четвритини 8:17, чиме су дозволили гостима да ухвате резултатски прикључак.

У четвртој четвритини су гости предвођени Илијом Цветковићем направили резултатски преокрет. Од 34 минута прелазе у вођство које су држали до краја утакмице. Резултат ове деонице је био 18:25, па су тако гости први пут славили у Алексинцу, одакле су се до сада враћали погнуте главе.

Напредак, тако није успео да се реваншира за пораи у Паланци (90:75).

У екипи победника најбољи су били Петар Спаровић (18) и Илија Цветковић (17), а код домаћина се истакао Немања Митић (18п, 12ск), Никола Јанчић (17п, 3ск, 4ас) и Стеван Зорнић (13п, 13ск, 4ас).

Напредак следећу утакмицу игра у Пироту, који је савладао Пролетер у Зрењанину, док Младост дочекује екипу Смедерева.

TimeOut


# кошарка Напредак КК Илија Цветковић TimeOut Младост КК СП
@KKNapredakAl @timeoutrs @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима