Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Кошаркаши Напретка данас у гостима Војводини уз ТВ пренос

rss

17.01.2020. Јужне вести

Прилику да поново славе над новосадском Војводином, екипом која се налази на последњем месту на табели Кошаркашке лиге Србије, кошаркаши алексиначког Напретка имаће у петак, 17. јануара у Новом Саду. Меч 16. кола КЛС-а преносиће ТВ Арена спорт 2.

Фото: архива

Дуел са "фењерашем" алексиначки тим, тренутно пети на табели, чека након победе над Новим Пазаром у Алексинцу, а евентуалном победом у Новом Саду алексиначки тим би био јако близу опстанку у елитном рангу и додатно се приближио пласману у Суперлигу.

Да у тиму са југа Србије влада добро расположење, потврђује и Димитрије Раичевић, најбољи стрелац Напретка.

Сада се лепо види овај наш биланс од 8 победа и 7 пораза, што би се рекло, лакше се дише. Војводина је врло незгодна екипа, има доста добрих играча, а уз младост и искуство које има не заслужује ову позицију на табели. Са друге стране, покушаћемо да направимо "брејк" и потврдимо место у КЛС лиги које заслужујемо - каже Раичевић

У првом делу сезоне Напредак је у свом Алексинцу убедљиво славио 112:94 над Војводином. Прилику за нову победу види и кошаркаш Лазар Станковић.

Очекујем добру, али тешку утакмицу. Екипа Војводине је неугодна, биланс на табели ништа не показује, али ми очекујемо победу - каже Станковић.

Утакмица у Новом Саду је на програму у петак, 17. јануара од 18 сати, а најављен је и пренос на Арени спорт 2.


# кошарка Напредак КК Војводина КК
@KKNapredakAl @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима