Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексинац домаћин другог кола Јадранске лиге у џиу-џици

rss

29.04.2013.

У алексиначкој Хали спортова биће 18. маја одржаван Други међународни турнира “Алексинац опен 2013” у џиу-џици, у борбама и дуо систему у категоријама: полетарци, пионири, наде, кадети, јуниори и сениори.

Алексинац домаћин другог кола Јадранске лиге у џиу-џици

Организатори, џудо и џиу-џица клуб “НИФ”, очекују учешће великог броја такмичара из региона и Европе и надају се да ће Алексинац бити достојан домаћин, каже за наш радио тренер Драган Трајковић. У оквиру овог турнира биће одржано и друго коло Јадранске лиге, која почиње овог викенда у Будви. Титулу брани управо наш клуб.

- Екипа наступа у мало измењеном саставу, али са циљем да будемо у прве четири екипе. Капитен је остао исти, Јовица Димитријевић, који је задужен за припрему екипе за Јадранску лигу и који ће предводити тим и наредне године.

Осим Будве и Алексинца, домаћини најбољим такмичарима у џиу-џици ће бити и Бањалука и Скопље, док ће се финални турнир одржати у Марибору почетком марта 2014. године.

Поред првог кола Јадранске лиге, овог викенда у Будви ће бити одржан и турнир „Будва опех“, на коме ће, поред учесника Јадранске лиге, наступити и два такмичара из млађих категорија, који су на проследњих неколико турнира освајали медаље, Филип Трајковић и Мартин Павловић.

 


# Алексинац Филип Трајковић Драган Трајковић борилачки спортови Мартин Павловић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима