Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Саопштење за јавност директора Дома Здравља Родољуба Живадиновића

rss

18.10.2018.

Директор алексиначког Дома здравља реаговао је поводом оптужби које су ових дана јавно упућене на његову адресу.

Саопштење за јавност директора Дома Здравља Родољуба Живадиновића

Ових дана се води систематска јавна кампања против Дома здравља Алексинац, као и директора Дома здравља Алексинац лично, те се овом приликом обраћамо јавности следећим саопштењем за јавност.

Ради се о тенденциозном покушају дезавуисања Дома здравља и мене лично, а можда је све изнесено и са политичком позадином када информацију о томе шири један од челника општинског одбора ДС у Алексинцу Бобан Ранђеловић. Јер, Дом здравља Алексинац је постао једна од најреспектабилнијих здравствених установа у Србији, која решава проблеме, а не гура их под тепих, што очигледно појединцима смета, те сматрају да ће јавним блаћењем установе и/или појединаца без доказа постићи свој циљ.

Дом здравља Алексинац последњих година постао је установа у којој више ништа не недостаје, од лекова (на почетку мог мандата 2015. године од РФЗО смо за лекове добијали 6.475.000 динара на годишњем нивоу и није их било довољно, а 2018. године 10.697.000 динара, што је чак 65% више, док се је годинама раније, та сума смањивала из године у годину), преко санитетско-потрошног материјала, па до нужне опреме и возила (два нова комплетно опремљена санитета набављена су у последње две године, једно ново комби возило за превоз пацијената на дијализу и више возила за теренске службе, јер је пружање услуга кућне неге проширено са града на територију целе општине, како би се учинило доступним свим нашим грађанима).

Дом здравља Алексинац акредитован је од стране Агенције за акредитацију здравствених установа Републике Србије (и то на максимални период од 7 година), која тиме потврђује да се у Дому здравља Алексинац ради по усвојеним процедурама и у складу са најзахтевнијим прописима и правилима струке.

Својим радом, установа је постигла и афирмацију ван територије општине Алексинац, што је препознала и Агенција за акредитацију здравствених установа Републике Србије, и предложила директора Дома здравља Алексинац за председника Радног тела за утврђивање заједничких процедура за здравствене установе. Ово Радно тело тренутно решава један од највећих проблема у комуникацији између здравствених установа на територији Републике Србије, а то је транспорт пацијената између установа и задржавање екипа у другим установама од по неколико сати, док за то време територије малих општина остају без теренске екипе хитне помоћи, не својом кривицом. Својим радом, ово Радно тело утире пут системском решавању овог проблема на нивоу Србије, што се догађа управо на иницијативу Дома здравља Алексинац.

Оно што се ових дана појавило у јавности о Дому здравља Алексинац и мени лично, толико је ниско и несувисло, обилује неистинама и слободним пројекцијама, да реално не заслужује било какав одговор.

Од почетка мог мандата, а нарочито од смањења броја запослених на стоматологији, што је урађено након Одлуке Владе Републике Србије, пријаве инспекцијама су учестале, и више се не могу пребројати посете разних инспекција Дому здравља Алексинац претходних година, а ако је потребно, и то бројање ћемо обавити. Рад Дома здравља Алексинац се увек показивао као исправан, а пријаве као нетачне, тј. очигледно тенденциозне и злонамерне. Важно је да су и тако малобројни радници Дома здравља изгубили дане и месеце фотокопирајући потребне доказе и разговарајући са инспекторима свих врста, уместо да раде свој редовни посао. Пријаве су потписиване најчешће од нашег бившег запосленог, стоматолога Душана Остојића, али већином су биле анонимне, или потписиване са именима и адресама које у Алексинцу не постоје.

Пошто сам ја и пчелар, а тренутно председник Савеза пчеларских организација Србије, слате су бројне пријаве и против Савеза. Видело се више пута да су и сами београдски инспектори убрзо схватили шта се крије иза свих достављених несувислих пријава, само „некима“ у Алексинцу то још увек није јасно или „није јасно“. Илузорно је рећи да и тамо ништа незаконито нису могли да нађу, Савез пчеларских организација Србије и Дом здравља Алексинац су пример законитог рада, али наравно примена закона многима смета, јер су навикли на хаос, лов у мутном је увек био најинтересантнији људима ниског морала.

На колегијуму Дома здравља Алексинац смо закључили да је потребно да објавимо податке о пар дезинформација које се злонамерно, очигледно и са политичком позадином, пласирају у јавност ових дана, како бисмо показали сав бесмисао и свих осталих празних оптужби којима смо изложени као установа. Све остало што медији желе да провере, стоји им на располагању у сваком тренутку, сходно закону.

1) Критикован сам како кажњавам раднике због „ситница“. Од како сам директор (31. децембар 2014) до данас, укупно сам казнио 14 радника (1 на нешто више од 3 месеца, у просеку), од тога 6 је кажњено упозорењем, а 8 новчаним казнама. Напомињем да сам први директор најмање у последњих деценију или две, који је почео да кажњава запослене због кршења правила рада и неодговорности према послу, управо да бих успоставио ред у складу са законом, а на корист осигураника, али некоме успостављање реда изгледа не одговара.

2) Критикован сам како пречесто идем на службени пут. Од како сам директор Дома здравља Алексинац, просечно сам ишао на службени пут 2 пута месечно (прецизније једном на 12,7 дана), што сигурно не може да се окарактерише нерационалним или непотребним, а веома често је то било управо на позив надлежних државних органа, пре свега Министарства здравља. Никада не узимам дневнице за та путовања, то је моја лична одлука и допринос Дому здравља од јануара 2015. године, иако на њих итекако имам право, а свакако да дневнице припадају возачу у висини одређеној законом, и ја њему не могу да наредим да не узима оно што му законски припада, као што могу да „наредим“ себи.

За све остале чињенице, податке и информације сви медији могу се у сваком тренутку обратити Дому здравља Алексинац сходно позитивним прописима, и добиће одговоре у законском року.

Детаљније на линку.

Коментара: 37


# превоз Бобан Ранђеловић Дом здравља општина Родољуб Живадиновић
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+41) (-9)

  Darko 18.10.2018.
  Poštovani direktore, pa šta će Vam toliki saniteti kada nema ko da ih vozi? Ne daj Bože da postojeće vozilo ode van grada, nema ko da pomogne ljudima. Šta Vam rade sanitetska vozila koja ste dobili kroz donacije? Šta Vam se dešava u Hitnoj? Da Vam možda ne fale tehničari, sestre, doktori, a o tome se ćuti, niko ne sme da progovori, dokle? Da ne pričamo o tome kakvi su međuljudski odnosi... Mislim da će se o ovim stvarima tek pisati...

 • (+41) (-8)

  Srdjan 18.10.2018.
  Bez namere da arbitriram , osećam potrebu kao korisnik usluga Dom zdravlja Aleksinac i odličan poznavalac prilika , da ukažem na sledeće.Više puta pozivam broj 018 804 167 koji , kako mi je rečeno služi za zakazivanje pregleda pacijenata i vrlo retko ,iako poziv obavljam u terminu 0d 12-14h je dostupan tako da nisam u mogućnosti da isti zakažem , u razgovoru sa drugim pacijentima čujem da imaju identičan problem i kad oni nazovu ..Što se tiče prozivki šefa odboričke grupe, opozicija , iako to u Srbiji izgleda nije uobičajen demokratski proces, dakle opozicija postoji da bi ukazala na nepravilnosti i rdjav rad Vlasti,da bude korektiv i transparentno iznosi primedbe, na šta se može dati adekvatan odgovor kao ovog puta, bez da se unosi lični odnos,i animozitet ,sa trenutančne pozicije .Svaka Vlast za vremena..I još jedno pitanje ,ukoliko se pregledi zakazuju, koji razlog je gužvi i zašto su toaleti često nedostupni pacijentima?
  Želim Vam da nastavite sa unapredjenjem kvaliteta usluga, da što manje korisnika u budućnosti imate, da nas sve zdravlje služi..

 • (+25) (-1)

  Pcelaru, 18.10.2018.
  Moram tako da Vam se obratim,jer je to Vasa funkcija,radno mesto,zanimanje...Doktor,a kamoli direktor,sigurno niste.Vi nemate pojima sta se desava u Domu zdravlja,ne samo sto nemate vremena (zauzeti ste oko pcela) vec Vas ne interesuje nista oko te ustanove.I dzaba Vam ti papiri,brojke i diplome,sve je to ponistilo nerad,javasluk,nesloga. Nemate vreme,ni volje,da dodjete na posao,ko sav normalan svet,vidite i cujete probleme kako zaposlenih,tako i pacijenata.Jer cinjenica je da su svi nezadovoljni.Sta ce vam ona Masa?? Histericno se obraca pacijentima,a verujte umislila je da je doktor i dijagnosticar bez premca.I tacno je da su Vam lekari u Hitnoj,neljubazni,drski i bezobrazni,a sestre su posebna prica,nedao vam Bog da ih pozovete.Higijena je -0 Dzaba Vam ti aparati ako nemate strucne ljude za njih.Ili mislite da pacijente mogu bolje da lece preparati na bazi meda? Odlucite se,sta i koji posao Vam vise lezi pcelarstvo,ili da budete pravi lekar i direktor.Mahanjem tim papirima,razljuticete i ljude i pcele,vidite da se tako nista ne postize.A znate,NIJE TESKO BITI FIN I ISKREN.Probajte,to ne boli. I da,jedan br.gradjana je za to da se o svemu obaveste i vise vlasti,pa nek odluce... "kom opanci, kom obojci"

 • (+21) (-3)

  Katarina S. 18.10.2018.
  Gosp.direktore,ono sto je cijenica e da su korisnici vasih usluga,pacijenti,krajnje nezadovoljni.Oni zbog kojih postojite.To isto vazi za direktora vodovoda,skolaLjupce Nikolic vise ne lici na sebe,tamo je rasulo, itd. E to su cinjenice koje nemaju veze sa politikom,nego sa sposobnoscu Vas direktora.

 • (+40) (-9)

  Advokat Milan T. Dinić 18.10.2018.
  Kada jednog dana svim drzavnim ionstitucijama budu upravljali menadzeri a ne politicki pijuni. Tada ce se valjda i u ovoj rupi nesto promeniti. Do tada ce jedan covek moci da bude direktor/predsednik/clan upravnog odbora/
  clan regulacionog tima ....... do beskraja a od svih funkcija nakbolje mu ide ona politicka. Dakle moj predlog za direktor-a/predsednik-a/clan-a upravnog odbora/
  clan-a regulacionog tima ...... itd da izabere jednu i radi onako kako treba jer mu ovaj multitasking definitivno ne ide.

 • (+33) (-10)

  Darko 18.10.2018.
  A ako treba da se dotaknemo i dečijeg odeljenja, gde su Vam doktori? Da tu slučajno ne vlada monopolistička opcija za jednog doktora? Ako se dete sličajno razboli čeka se satima na ptegled, eeeej, dete je bolesno, a jedan pedijatar!!? Kad odeš na šalter ne znaš dal' ćeš da dobiješ batine ili informaciju... I opet sve politički kadrovi... Od SPS-a pa do SnS-a... Nego sve je to odraz društva gde i Vi direktore pripadate...

 • (+19) (-25)

  Kakav smo narod 18.10.2018.
  Nekima ne vredi i da im nacrtas neke stvari - resili da napadaju, pa makar isli glavom kroz zid. Covek je dokumentovao sta je uradio, imate u vestima "Rezultati rada Doma zdravlja". To opoziciji ( koje vise istina u Aleksincu vise i nema, ali nerazumnim pojedincima koji su ostali ) nije dovoljno, vec ponavljaju neke nebuloze o medjuljudskim odnosima, o broju radnika... Jednom recenicom, kratko - da je opoziciona zbirstina koja je vladala do 2012. u Srbiji NESTO uradila za narod, umesto sto je gledala da sto vise strpa u svoje dzepove, ne bi bila tu gde jeste, NA MARGINAMA POLITICKOG ZIVOTA SRBIJE SA TENDENCIJOM BRZOG ZAVRSETKA NA POLITICKO SMETLISTE ISTORIJE.

 • (+18) (-32)

  Zoran M 18.10.2018.
  Puno ljudi jos uvek se seca kako je izgledao Dom zdravlja pre 6,7 i vise godina. Sada je ocigledno sta je sve uradjeno, tako da su ovi napadi na sadasnjeg direktora tendenciozni i mogu imati cilj ili da uruse kredibilitet doticnog ili da ruse ugled stranke koja je na vlasti. (ili i jedno i drugo) Obzirom na cinjenice, vise je nego jasno da ti ljudi "gadjaju u praznu" i da samo dodatno ruse i onako srozani ugled opozicije.

 • (+20) (-29)

  Suky 18.10.2018.
  Bila sam nekoliko puta u Domu zdravlja i mogu vam reci da se sada mnogo toga moze zavrsiti. To sto nekima ne odgovara sto je tamo neko ko je sposoban i sto uvodi red, problem je neradnika koji bi da se ponasaju onako kako su i navikli. Sto se mene tice, podrska direktoru, drzite se svojih principa.

 • (+19) (-33)

  Hrabro Srce 18.10.2018.
  Navikli ljudi na nerad, pa im sada smeta direktor koji se odvazio da uvede red i poboljsa usluge. Zato mu i dovode inspekcije i pisu neka pisma - ne shvataju da je u Srbiji na vlasti stranka koju predvodi covek koji ceni red, rad i disciplinu. Samo tako i mozemo u EU.

 • (+18) (-33)

  Cinjenice 18.10.2018.
  Ovako: Uveden je red u ustanove koje kontrolise Opstina Aleksinac, popravljeni su putevi koji su u nadleznosti opstinskih preduzeca, odradjena je i jedna i druga sporedna ulica, uredjuje se uzurbano ulica pored stadiona, ulica pored Moravice dobija trotoar i parkinge, uredjuje se korito reke Moravice... Sta misle pojedinci propale opozicije, da gradjani Aleksinca to ne vide? Vide i srecni su. Prema tome, svi pokusaji da nekoga diskreditujete lazima bice osujeceni dokumentovanom istinom.

 • (+22) (-3)

  ,,Hrabro srce'' 18.10.2018.
  Da nam ti ne otvori oci,mi bi smo i dalje bili u mraku :p Tacno TAJ covek nas vodi ko Domanovicev VODJA... al' sad nemam vreme da sa tobom (botom) polemisem,TRAZIM ZAMENU ZA STAN SA 10.NA 4.A MOZE I 3.SPRAT RESIO SAM DA PORADIM NA NATALITETU,PA ETO SLUSAM NASEG VODJU!!!!! A gospodin pcelar da mi napravi nesto s'med,to bolje ume no sto doktorise i direktorise. Eto ja priznajem koji problem imam a nek prizna i on :p

 • (+18) (-36)

  Djordje 18.10.2018.
  Mogu vam reci moje iskustvo - pre sam za lekove morao cekati po nekoliko sati. Sada zakazem u koliko cu doci, udjem u ordinaciju, pozdravim se sa doktorkom, kratko porazgovaramo, otkuca na kompjuter recepte, brzo overim na salter i odem do apoteke. Sve skupa, ne utrosim ni 20 minuta vremena. Sto se mene licno tice, sve pohvale za organizaciju. Hvala urednistvu na mestu za komentar

 • (+17) (-35)

  Neutralni 18.10.2018.
  Budimo objektivni - za vreme bivse vlasti NISTA nije mrdalo u Aleksincu, samo je grad postajao sve stariji, ruzniji. Ta me je slika BAS zalostila. Sada kada prosetam gradom, vide se promene, a i ljudi su srecniji, pojavila se nada da cemo ziveti bolje.

 • (+18) (-30)

  Ceca 18.10.2018.
  Kratko i jasno - podrska direktoru da istraje u svom radu, zlobnicima da slobodno kucaju i dalje, jer za bolje i nisu, nego da sire neistine i ogovaraju.

 • (+18) (-32)

  Jovan 18.10.2018.
  Ovi iz opozicije ce crci od muke sto su izgubili vlast pa sada bacaju drvlje i kamenje na one koji rade. Mozete da zalite sto vi niste imali sposobne koji bi radili za narod nego ste imali afere i afere i krali novac gradjana.

 • (+20) (-31)

  Marko Rancic 18.10.2018.
  Rodoljube, ne obracaj paznje na pojedince - sposoban si covek u svakom pogledu.

 • (+14) (-23)

  Odgovor za advokata Milana T. Dinića 18.10.2018.
  Kada bi državnim institucijama tj. bolnicama upravljao menadžer, onda bi se gledao samo profit. Pitam Vas gde su tu pacijenti? Ne poznajem doktora ali iz ovoga što sam pročitala i videla poseduje menadžerske sposobnosti. Pustite petparačke priče zaposlenih u kolektivu, mi smo Srbi, neko je uvek nezadovoljan, obicno neradnici.

 • (+3) (-22)

  Igo 18.10.2018.
  Covek koji hoce uvesti red i smeta nekome????Strasno....Ma,i treba takvih ljudi biti u svim aferama...Samo tako...Ispravno i disciplinovano

 • (+3) (-22)

  Ceca 18.10.2018.
  Uvek ce biti oni kojima nista ne odgovara,ali cinjenice su jasne...od kako je Rodoljub preuzeo duznost direktora mnogo toga je promenjeno na bolje kada je rad u Domu zdravlja u pitanju.Velika podrska direktoru i samo tako nastavite,odgovorno i savesno!

 • (+32) (-4)

  E moj Zivadinovicu!!!! 19.10.2018.
  Kad si ti spao da te botovi brane!!! Ili mozda oni sto dobise od tebe koju teglicu meda???Zar ne shvatas,tih d...lizaca je uvek bilo i bice,oni TI NISU PRIJATELJI,oni samo ocekuju neku povratnu uslugu od tebe,pa zar ne vidis da radi resavska skola? Zar je tesko biti fin???Jednostavno priznaj,prihvati,da si bolji pcelar od lekara i direktora.To ne boli,istina ne boli. I da,Masu smiri...

 • (+33) (-1)

  Drasko Dikic 19.10.2018.
  Sve je to super direktore medjutim stvarnost je malo drugacija. Pisanije botova ne uzimam u razmatranje. Licno sam probao da dodjem do vas dva puta, treci je bio sluzbeni, dva puta niste bili na poslu, treceg ste bili ali sestra ne da se udje kod vas, receno mi je da ste odsutni a cuo sam vas kako kasljete u kancelariji... To znaci da lazete, samim tim i u ovo sto ste napisali ne verujem a imam i oci ali nemam vise zivaca. Potrosio sam ih kod sluzbe koju vodite. Dobar ste pčelar ali sa ovim poslom bas i nemate neke dodirne tacke. Drugo, prozivate opoziciju iako sam procitao da su pismo uputili nezadovoljni radnici a opozicija sluzi da pitanja dodju do Vas. Trece o kojoj opoziciji i poziciji pricate i vi i botovi kada se zna da je ova garnitura (uz neke male sminke) na vlasti u Aleksincu od 2004 godine, to sto su se tad zvali radikali nema ama bas nikakve veze, dresovi su presvuceni a ekipa ista sa istim selektorom.

 • (+27) (-)

  Koliko kosta jedno + ili jedno hvaljenje pcelara? 19.10.2018.
  Evo dacu mu + ko i drugi botovi za teglu meda :p Najjjiskrenije doktore NE RADITE TO ZA STA STE DEBELO PLACENI,TU STE DA VAM TECE RADNI STAZ,ZAUZIMATE NEKOM RADNO MESTO A ISTINA JE DA VAM JE PRAVA ZARADA OD MEDA...i zaposljavanja...deljenja funkcija...sto god...Dragi dr.koliko ja vidim i citam Vas podrzavaju samo botici i to oni NAPREDNI po partijskoj duznosti.Pa ako Vam ta njihova podrska vredi (resavska skola) pisace oni jos...i jos... A ja moram da vas pitam,secate li se oneprice ,,Carevo novo odelo'' koja govori o ljudskoj taštini, ali i strahu od istine i o mudrosti, gluposti, prepredenosti, naivnosti, ali i nesposobnosti.Dvorani, su skup carevih odanih ljudi koji sve vreme žive u strahu da bi mogli da ostanu bez plate i položaja iz istog razloga kao i car, a to je zbog dokazivanja gluposti i vlastite nesposobnosti.Ljudi su da bi zadržali svoj položaj spremni da prihvate bilo kakav oblik neistine i u potpunosti stanu uz nju. Jedan je samo bio smeo...

 • (+19) (-1)

  Opet Darko 19.10.2018.
  Nisam pokiticki opredeljen, mozda sam drustveno uvek opozicionar jer smatram da uvek moze bolje, tacnije i moze i mora... Sve sto sam napisao je iz licnog stava koji imam kao gradjanin ovog malog grada. Molim ove sendvicare da pojacaju komentare jer ko bi ga znao, nikad se ne zna kad ce frizerka postati medicinska sestra u hitnoj ili na hirurgiji ili na internom

 • (+24) (-11)

  Realno 20.10.2018.
  Cinjenica je da su pojedini direktori SNSa ogroman promasaj,Dom zdravlja,OSLjupce Nikolic,Vodovod i dr.Njih se stide i sami naprednjaci to vise nije nikakva tajna.Sdruge strane kadrovi SPSa su se odlicno pokazali- Maja,Milena,Dejan...Ako nemate kadar prepustite SPSu da upravlja ovim ustanovama,ne maltretirajte narod vise.

 • (+15) (-2)

  Šojić 22.10.2018.
  Ovo su direktori ala Šojić.Mi sa juga Srbije smo jos uvek u 80im godinama.Ovaj iz skole Ljupce Nikolic,se time jos i javno hvali , da je pljunuti lik i delo Šojica.Žalosno!!!

 • (+31) (-4)

  Mile 22.10.2018.
  Direktor vodovoda ide na seminar koji se zavrsava,tj.zadnji dan da se provede. Pritom povede dve svoje dousnice SA kojima pravi malverzacije,I ni manje ni vise nego svoju zenu. I to sve o trosku firme. Zaposlio 2 rodjake,sad ce I trecu. A mi sto smo ga postavili da pasemo travu. Lepo bogami.

 • (+2) (-8)

  POHOVANI ČKEMBIĆI 23.10.2018.
  S obzirom da administratori dozvoljavaju pisanje i van teme, ne šalim se pitanjem: GDE IMA DA SE KUPE POHOVANI ČKEMBIĆI. Biću zahvalan na odgovoru.

 • (+27) (-2)

  Jovan S. 24.10.2018.
  Pisati kritike o ovakvim karikaturama od direktora (Rodja ,Toplica,Dragisa...)nije van teme.Zbog ovakvih direktora ''ALA SOJIC" smo ovde gde smo!!! Treba da zna narod.

 • (+18) (-1)

  ahahahahaha 24.10.2018.
  Direktor vodovoda zaposlio svalerku!!!!!!!!! E skidam mu kapu!!!!!! A vi sad puknite,covek radi radnju dok vi... ahahaha opasan je,a sad nije gluv!!!! Doduse,za te radnjemu ne trebaju usi :p

 • (+12) (-2)

  Za Mileta 25.10.2018.
  Pa Mile ko ti kriv kad nisi zensko!!!!! On ih zaposli,al PRVO proveri njihovu STRUCNOST ahaha Aleksincu,glupi grade moj!!!!!

 • (+14) (-2)

  Mile 27.10.2018.
  Da nisu "strucne" nebi IH zaposlio. Proverio on prvo to.Ne branite ga,mozda mu brzo vidite ledja.

 • (+8) (-3)

  Miki 28.10.2018.
  Miki 28.10.
  Pčelaru i sns botu. Jel znaš da kad sam u Srbiji u Subotincu i bez auta moram da zovem taxi kad mi treba pomoć meni ili mojima. Sada sam za stalno u EU i saniteti služe za hitno prebacivanje u hitne prostorije doma zdravlja 24h.trudnicu ovde ne vozi muž na porođaj već saniteti. A imate u domu zdravlja 2 super doktorke koje znaju i lečiti i propise. Moram reći još i ovo. Neko je pomenuo doktorku Mašu kao histeričnu osobu. NISAM DOKTOR DA TO PROCENIM MADA SMO SE JA I ONA POSLE VIŠE OD 7-8 GODINA LEČENJA ŽESTOKO POSVAĐALI. ALI... MOJE MIŠLJENJE KAO PACIJENTA DA JE ONA BROJ JEDAN I JEDINI DOBAR I STRUČAN DOKTOR U DOMU ZDRAVLJA TO STOJI. DRUGA JE ZAGORAC I TANJA-ŠEF nevidim ništa više od ostalih prosečnih koje otaljavaju posao a sestre koje rade sa Mašom moraju sve da nauče i svaka joj čast. A imate i milion glupavih pisaljki od sestara pa ih Tanja šefica edukuju umesto da pregleda pacijente. Jedino što bih vas posavetovao da ove babe oterati u penziju a da vam tu rade neki novi klinci ali ne uobražen i stranački obojeni već smireni i vaspitani. Primer praksa u domu zdravlja moj klinac se nikom nije dopadao jer je ličio na Mašu pa ni njoj. ? Ali sada u EU radi i državna bolnica ga školuje za doktora. A u domu zdravlja na praksi je bio crna ovca. Jer mu je tata srpski opozicionar.

 • (+8) (-1)

  ogorcen 01.11.2018.
  kakav crni komentar .... citam i nemogu da verujem .... kada kritikuju rad direktora i ustanove koju vodu on se poziva na opoziciju ......i to sta su oni radili za vreme njihove vladavine blal bla bla ali ako tako nam i treba ..... kada bih poceo da pisem gde sta i kako se sve radi u aleksincu i i javnim ustanovama plakali bi ste ali ne od smeha vec od zalosti ali ako tako nam i treba kad smo ozbiljni kreteni pozzz

 • (+2) (-)

  Koja bre doktorka?! 02.11.2018.
  Pricati o dr Masi kao dobrom lekaru je stvarno ludilo! Ona je toliko nervozna i histericna, umesto da vas pregleda, vice,svadja s, a o njenoj strucnosti necu ni da govorim,imao sam priliku da se uverim u to. Pcelar je brani, ko zna zasto,a sto se tic saniteta, kad god sam bozvao hitnu, rekli su mi da ne mogu da dodju jer im je dr na terenu i da se sam snadjem i dodjem ?????!!!!! Uzas od Doma zdravlja, a kako i ne bi bio kad direktor umesto da radi svoj posao on gleda pcele. Jer je tesko da prizna da je nesposoban za taj posao? Ili sve zbog partijske duznosti ce biti tu pa makar se svi raspalo. E zemljo moja dokle si dosla

 • (+3) (-)

  Za Mileta 02.11.2018.
  Mile pa taj direktor dole pravi harem :) Jesl da ne cuje al vidi dobro, samo mene interesuje DA LI TO VIDE NESA I CEDA ILI SU I ONI GLUVI SLABOVIDNI I NEMI???? DRZITE NESPOSOBNOG COVEKA ZA RADI CEGA????

 • (+15) (-3)

  Cana 02.11.2018.
  Ja u vodovodu ne mogu da u radno vreme nadjem racunovodje i pravnike da resin problem oko code. Pitam gde Su,oni kazu na sastanku a onda ih vidim po grad kako se setaju. Bruka.Sta se tamo radi,imaju li radno vreme.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима