Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Презентација омладинске ЈУРО картице

rss

13.04.2011.

У организацији Канцеларије за младе Општине Алексинац, у четвртак, 14. априла, са почетком у 14 часова, у мултимедијалној сали Алексиначке гимназије биће одржана презентација омладинске картице ЈУРО (EURO<26)

Презентација омладинске ЈУРО картице

Реч је о европској картици за младе која омогућава приступ одређеним бенефицијама свим младима испод 30 година старости, без обзира на то да ли су они ученици, студенти, запослени или незапослени. Поменуте бенефиције обухватају мноштво попуста у Србији и Европи, Уника осигурање од повреда и попуст на путно осигурање, Сосијет женерал платне картице уз посебне погодности, Јуропиен јут Портал (European Youth Portal - приступ информацијама за младе на европском нивуо) и Јуродеск (приступ европском онлине магазину за младе).

Према речима координатора Канцеларије за младе, Далибора Марковића, европска картица за младе ЈУРО<26 је много више од картице - представља улазницу младих Европљана у свет информација, мобилности, културе и омладинских дешавања. Преко мреже услуга, попуста и других бенефиција, европска картица за младе ЈУРО<26 подстиче младе испод 30 година старости да истраже свет у којем живе, буду информисани о дешавањима у њему и да активно, пуноправно, учествују као грађани Европе у њеној изградњи.

Сви млади који у петак, 14. априла, присуствују презентацији добиће картицу на поклон, чија је вредност, иначе, 900 динара на годишњем нивоу.

Коментара: 0


#
@


 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима