Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ОТИС: Туристички бизнис семинар у Босфору на Морави

rss

06.07.2015. ОТИС

Општинска организација за туризам и спорт ОТИС Алексинац, други партнер на реализацији пројекта прекограничне сарадње ,,Подршка развоју прекограничног туризма кроз уметност луткарског позоришта” са лидер партнером, државним луткарским позориштем из Видина у Бугарској.

ОТИС: Туристички бизнис семинар у Босфору на Морави

Део пројекта је већ реализован средином априла кроз премијеру, у Видину и Алексинцу, луткарске позоришне представе ,,Суседски закачки и комшијске догодовштине”.

Овом приликом Вас позивамо на једнодневни бизнис-туристички семинар ,,Стратегија маркетинга” који ће се одржати 8. јула у 11 сати у хотелу Босфор у Алексинцу на аутопуту.

Бугарски партнер ће приказати снимљену позоришну представу и понудити је за гостовање у Вашим срединама у јесењем периоду јер је пре свега намењена школској деци. Такође ћете имати прилику да упознате Бугарске новинаре и тур оператере и да се с њима укључите у сличне пројекте.

Пројекти прекограничне сарадње подржани средствима Европске уније веома су нам битни због успостављања везе са суседним државама и народима, а свакако су добродошли да кроз финансијска средства побољшају материјални положај у нашим срединама.

 


# ОТИС позориште ЕУ Босфор хотел луткарско позориште Бугарска семинар прекогранична сарадња
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима