Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Нова шанса за мини пројекте неформалних група младих

rss

21.06.2014. Радио Алексинац

Неформалне групе младих од јуче могу да аплицирају са својим мини пројектима на конкурсу који је расписала Канцеларија за младе Општине Алексинц, а четири најбоља пројекта која имају за циљ побољшање живота младих на било који начин биће финансирана са по 35 хиљада динара.

Нова шанса за мини пројекте неформалних група младих

Предност оваквог типа конкурса огледа се у томе што на њему могу учествовати млади људи који иза себе немају неке формалне организације или удружења, поручује координатор Канцеларије за младе Стефан Ђурић и позива младе да се удруже и заједничким снагама створе лепше окружење себи и својим вршњацима.

Неформалне групе могу имати највише пет чланова и конкурисати само са једним прјектом. Рок за подношење пријава је 14. јул, а након тога комисија ће одабрати најоргиналније пројекте. Како сазнајемо, ове године комисија ће посебну пажњу обратити на уређење спортских терена и заштиту животне средине.

Из Канцеларије за младе стиже још једна лепа вест - у наредних неколико дана град ће добити теретану на отвореном, која ће бити постављена на популарном Ташу и биће доступна свима. Извођач тих радова биће Јавно предузеће за путеве и стамбено-комуналну делатност, а средства су обезбеђена из локалног буџета и Министарства омладине и спорта.

 

Коментара: 0


# Стефан Ђурић Канцеларија за младе теретана млади
@


 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима