Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Конкурс за неформалне групе младих

rss

01.03.2013. Општина Алексинац

Канцеларија за младе општине Алексинац расписала је данас конкурс за неформалне групе младих, које ће моћи да аплицирају са мини пројектима, вредности до 35.000,00 динара.

Конкурс за неформалне групе младих

Без икакве задате тематике, Канцеларија за младе ће финансирати три најзанимљивија и најкориснија мини пројекта, а који имају за циљ побољшање живота младих на било који начин.

Конкурсом је предвиђено да група садржи по три члана старосне доби од 15 до 30 година, који ће саставити пројекат и попунити пријаву, а затим је предати лично у просторијама Канцеларије за младе или је послати на имејл адресу ове организације.

Три најоригиналнија и најкориснија пројекта за територију општине Алексинац, а који имају за циљ побољшање живота младих, поделиће предвиђена средства.

Као једини услов, Канцеларија за младе наводи да чланови неформалних група не могу бити млађи од 15, а ни старији од 30 година.

Образац за пријаву пројеката, као текст Конкурса, можете преузети у просторијама Канцеларије за младе. Најављено је да ће га бити и на интернет страници Општине Алексинац, али тамо још није постављен.

Рок за слање пријава је 20. март, а рок за имплементацију пројеката је месец дана од датума одобрења.video...

Коментара: 0


# Канцеларија за младе конкурс
@ 

[ Додај коментар ]