Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Концерт групе “Ничим изазван“ у Нишу!

rss

29.08.2023.

Познати поп-рок састав НИЧИМ ИЗАЗВАН ће после дужег времена (6 година након претходног наступа!) одржати самостални концерт у Нишу, у суботу, 2.септембра у Евент клубу Oxygen (Николе Пашића 23), од 21h.

Концерт групе “Ничим изазван“ у Нишу!

Овом приликом група НИЧИМ ИЗАЗВАН ће уживо промовисати нови албум под називом „Иду године“, а на репертоару свакако неће изостати и сет највећих хитова овог специфичног бенда.
 
“Ничим изазван“ је концентрисан на ауторску музику са крајње искреним текстовима који су инспирисани љубављу, животом, разним унутрашњим дилемама, сукобима и свакодневицом која се крије иза баналности која нас окружује. Текстове оживљавају разноврсни ритмови од валцера и танга, преко латино ритмова до фанка и рока. Велики број акустичних инструмената доприноси стварању занимљивог архаичног звука бенда и даје им управо ту „органску“ ноту у комплексној музичкој завеси, која са бине излази кроз невероватну количину позитивне енергије и пружа публици незабораван ужитак.

Од самог оснивања 2011, састав НИЧИМ ИЗАЗВАН је направио врло озбиљну километражу наступајући на свим регионалним престижним фестивалима и на бројним самосталним концертима, а свакако треба поменути и респектабилну награду MTV Adria Award за најбољи ливе бенд на простору Ex-Yu 2017.године! 

Улазнице за концерт групе НИЧИМ ИЗАЗВАН у Нишу могу се купити од суботе, 5.августа по цени од 1.200 рсд на следећим продајним местима: Vintage shop – Давидова бр 9 и caffe клуб Saloon – Синђелићев Трг 17.
На дан концерта, цена улазнице износиће 1.500 динара!

Официјални сајт: http://www.nicimizazvan.com/ 

FB:  https://www.facebook.com/nicimizazvan
YT: http://www.youtube.com/user/bendnicimizazvan 

Иду године: https://www.youtube.com/watch?v=gv5OdEviFnM&t=10s


# Ниш најава Ничим изазван клуб Oxygen
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима