Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Stranac u noći oduševio Nišlije

rss

24.03.2016. Saša Marković Gidra

Posle tačno dve godine pevač čarobnog i jedinstvenog glasa Masimo Savić održao je koncert u krcatom Domu Vojske.

Stranac u noći oduševio Nišlije

Nakon rasprodatog Sava centra, popularni pevač i kompozitor je ponovo podelio svoju dušu, energiju i iskrenu emociju sa Niškom publikom.

Koncert je otvorio sam Masimo sa akustičnom gitarom i pesmama u znak sećana na nedavno preminule kolege Vladu Divljana i David Bouvija.

Nakon uvodnog dela, na scenu je izašao šestočlani prateći Masimov bend i otvorio koncert pesmom “Sjaj u tami”, grupe iz osamdesetih godina Dorian Grej, u kojoj u kojoj je Masimo počeo svoju bogatu muzičku karijeru.

Nakon toga ređali su se hitovi „Daj mi razlog“, „Sretan put“, „Iz jednog pogleda“, Odjednom ti“.

Jedan deo koncerta Masimo je posvetio kako reče na bini „ Najboljem među najboljima“ velikom Arsenu Dediću i u tu čast izveo pesmu „Da mogu“.

Zadnji deo koncerta je bio pravo uživanje kroz hitove „ Sad više nema nas“, „Indija“, a publika je na pravi način prepoznala Masimovu harizmu i emociju u završnim legendarnim pesmama izvedene na bisu „Stranac u noći“ i „Zamisli život u ritmu muzike za ples“.

Sve u svemu, bilo je ovo nezaboravno veče u domu JNA, kako reče Masimo, Obećao je da će se opet vratiti, a za to vreme kako reče „zgrabite život, čvrsto ga stisnite i budite što češće svesni njegove veličanstvenosti.“

Južna Srbija Info


# Niš muzika Južna Srbija Saša Marković Gidra Masimo Savić
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima