Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Prosidba na bajkerski način

rss

27.08.2015. D. Ostojić

Javljaju devojci da joj je dečko pao motorom i dolaze da je pokupe i odmah odu tamo. Na ulazu zatiče bolnički sanitet, a nakon njega iznenađenje. .. .

Prosidba na bajkerski način

Iako sve liči na scenario dobrog akcionog filma, uvod ove priče je potpuno istinit i opisuje jednu nesvakidašnju prosidbu u Aleksincu. Adrenalin koji bajkere motiviše na brzu vožnju, ovoga puta je bio zaslužan i za inspiraciju jednog kreativnog i hrabrog momka, koji osim što je ludo zaljubljen u motore, bezgranično voli svoju devojku.

Izabrao je pomalo stresan način da je iznenadi.

"Milica je te večeri slavila rođendan i ništa nije ukazivalo da se sprema ikakav performans. Međutim, njen dečko Nikola je zajedno sa svojim drugarima dogovorio celu priču, po kojoj devojci javljaju da joj je momak pao sa motora, da je aktiviran i bolnički sanitet... bajkeri su bili spremni i drama je krenula." ispričala nam je B. D. iz Aleksinca, inače Miličina bliska rođaka.

Deo atmosfere prenosimo kroz video klip koji možete pogledati

video...

Komentara: 4


# prosidba bajkeri motociklisti Nikola Radojković
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+10) (-15)

  s 27.08.2015.
  Veoma lepo,svaka čast na ideji.Srećno

 • (+10) (-16)

  Ana 27.08.2015.
  Neka neko kaže da su bajkeri loši momci.Bravo za autentičan i romantičan naćin prosidbe.Bravo za ljubav.

 • (+17) (-4)

  Namćor 09.09.2015.
  Evo, ja ću da ti kažem da su loši momci. Isprosio devojku, pa šta. Već viđen način prosidbe 1000 puta, sa tim što je ovo amaterizam. ''Dobri'' momci koji ulicama Aleksinca u bilo koje doba dana i noći voze kao sumanuti, ne razmišljajući o deci, starima i pešacima generalno. 99% takozvanih bajkera su za mentalnu ustanovu, ne za saobraćaj. Pravi bajker izađe van grada i uživa u vožnji putujući prirodom a ne u naseljenom mestu, bez kacige, da bi bio viđen. To su oni koji voze Harley-je ,Yamahe, itd.

 • (+0) (-0)

  Pantovic Milena 17.09.2015.
  Ovo je predivno!! Cestitam,da ste zivi i zdravi. <3


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima