Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Novi klinci u rukama Saše Popovića

rss

05.09.2010. Stefan Radović

Novi klinci u rukama Saše Popovića

Grand produkcija potpisala je devetogodišnji ugovor sa 44 takmičara za petu sezonu "Zvezde granda"  koja počinje u nedelju 18. Septembra na kanalu Radio televizije Pink.

Na audiciji je odabrano  44 kandidata, 22 muška i isto toliko ženskih, dvoje su iz Bosne i Hercegovine, jedan iz Makedonije, dvoje je iz Crne Gore, a svi ostali su iz Srbije.

Prilikom potpisivanja ugovora na licu mesta je bio direktor Grand-a, Saša Popović i njegova desna ruka Žika Jakšić.

Više od dva sata advokati Granda su objašnjavali mladim zvezdicama šta potpisuju i tom prilikom je jedna kandidatkinja iz Požarevca odbila da potpiše ugovor i time je odustala od takmičenja.

Da li će se Popović i prema ovim klincima ponašati robovlasnički ostaje da vidimo, bilo kako bilo oni su sada u njegovim rukama.

U rukama Saleta Popovića je i dalja sudbina Stefana Živkovića iz Kuršumlije malog i siromašnog gradića na Jugu Srbije koji je kako ekskluzivno saznajemo već duži period u ozbiljnoj vezi sa Andrijanom Vulić.

Redakcija našeg portala pokušala je da uradi interviju sa Živkovićem ali smo od njega dobili odgovor sledeće sadržine:

"Pitanja su veoma škatljiva i mislim da nebih mogao da vam odgovorim na većinu njih, ne radi se o tome smem li ili ne smem",naglasio je Živković, a mi kažemo u pravu DIVA - Jelena Karleuša...

 

Komentara: 0


# Saša Popović
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima