Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Gladna Ministarka

rss

22.08.2010. Stefan Radović

Gladna Ministarka


Baš kako je redakcija našeg portala i najavila danas od 9 do 11 časova emisija ,,Žikina šarenica’’ održana je u Blacu malom gradiću na jugu Srbije.

U zabavnom delu programa publiku kraj malih ekrana i u studio koji je bio u samom centru ovog grada zabavljali su Merima Njegomir, Jasna Đokić i Leo Martin.

Tokom emisije najviše je govoreno o predstojećoj manifestaciji ,,Dani šljive’’ koja će se održati od 27 do 28 Avgusta ove godine a na kome će se pojaviti veliki broj estradnih ličnosti između kojih i hrvatska pevačica Severina Vučković - što će naš novinar pratiti i o svemu sa koncerta izvestiti .


Na opšte oduševljenje prisutnih u toku emitovanja emisije pojavila se i ministarka sporta i omladine Snežana Samardžić-Marković koju je naš Paparazzo uhvatio kako sa uživanjem klopa specijalitet Opštine Blace, koji je pripremio jedan od meštana .

Ministarka je verovatno od puta dobro ogladnela, pa je zaboravila da se jaka čorbasta hrana, koju je jela, jede za ručak, a ne za doručak, no bilo kako bilo ministarka je u pratnji svog obezbećenja nakon emisije sita otišla put Beograda.

Ipak, naša Paparazzo fotka govori više od reči... Prijatno !!!

Komentara: 0


#
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima