Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Sud presudio u korist otputenih radnika Frada

rss

23.10.2014. Otputeni radnici Frada

Sud presudio u korist otputenih radnika Frada

Posle rešenja Inspekcije rada i Ministarstva za rad, da su radnici nezakonito otputeni i Osnovni sud u Aleksincu doneo je presudu o ponitavanju nezakonitog reenja o otkazu Ugovora o radu sedmorici radnika fabrike Frad filteri iz Aleksinca.

Obavezuje se poslodavac da otpuštene radnike vrati na rad i prizna im sva prava koja im po Zakonu pripadaju počev od dana prestanka radnog odnosa, pa do dana vraćanja na rad.

 

Komentara: 2


# štrajk Frad radnici otkaz
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+10) (-0)

    Fradovac u penziji 24.10.2014.
    Bravo, momci! Vi se stvarno borite! Svaka Vam cast! Kad bi htele i ove Vase kolege da Vam se pridruze, da se ne plase jer nemaju sta da izgube. Oni kukaju kako nema ko da ih organizuje, a gde su im sada oni ''hrabri'' Skobalj, Sifi, Fuca itd. da ih organizuju, da im bar overe zdravstvene knjizice, nego cute kao kurve?

  • (+11) (-0)

    roki 26.10.2014.
    Puno podrske za radnike koji su otpusteni samo zato sto su hteli da zastite prava radnika i omoguce svojim bivsim kolegama bolje sutra u fradu a to su redovne plate , penziono i socijalno , put , regres itd. A sta su te njihove kolege ucinile za Njih sem sto su ih pustile niz vodu i u milost i nemilost direktora , a sad jaoj nisu nam overene knjizice pa ako bi mogli SOKI ili MLADJAN da nam ih overe ! Pa samo ako su ludi da se vrate vise medju te koji samo gledaju licne interese i da njima bude dobro sto cisto sumnjam da jeste. Treba da je stid radnike Frada koji su okrenuli ledja svojim kolegama ali PRAVIM i NAJPOSTENIJIM i koji su jedini imali hrabrosti da se suprostave bahatom vlasniku ali koji nazalost nisu imali za koga !!!!!Veliki pozdrav za otpustene radnike i da sam na Vasem mestu nikada se nebih vratio medju te ljude . POzdrav !


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}