Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Smena načelnika praćena poskupljenjem komunalija

rss

26.01.2012. Izvor: Opština Aleksinac

Na današnjoj sednici Opštinskog veća, inače 41. po redu, većinom glasova, a na predlog predsednika Opštinskog veća Ivana Dimića, izglasana je smena načelnika Opštinske uprave opštine Aleksinac, Dragice Maslovarić.

Smena načelnika praćena poskupljenjem komunalija

Razlog ove smene se ne navodi na opštinskom sajtu. Kako nezvanično saznajemo ovu odluku su podržali većnici DSS-a i SPS-a, dok su radikali bili protiv. Za vršioca dužnosti načelnika imenovan je Iva Stanković, diplomirani pravnik, koji je u prethodnim mandatima obavljao ove poslove.

Pored odluke o smeni načelnika Opštinske uprave, članovi Opštinskog veća doneli su odluku i o povećanju cena vode i usluga kanalizacije za 4,2 %, kao i odluku o povećanju cena usluga iznošenja smeća u opštini Aleksinac, naseljima Žitkovac, Moravac, Kraljevo, Subotinac i Bovan, i pogrebnih usluga, za 4,1 %.

Komentara: 1


# Iva Stanković Subotinac smena
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Srdjan..... 27.01.2012.
    Na osnovu čega je povećana cena vode i komunalnih usluga!?
    Pre par dana je usvojen budžet za 2012,da li je ukalkulisana povišica prvih dana januara 2012 godine? Zašto se to radi?Da se namaknu sredsta za novozapošljene stranačke kadrove ili u inputima za povećanje cena ulazi nešto drugo? Ako je pri sadašnjoj ceni vode i smeća, naplativost svega do 60% ,kako će onda sa ovim novim nametom biti situacija poboljšana?Pre nego što rešite da udarite repliku,osvrnite se oko sebe,pogledajte stanje na zavodu za nezaposlena lica gde 8047 naših sugradjana čeka posao,od toga 70-ak sa višom školom i fakultetom pa onda dajte razložan odgovor,ne meni,gradjanima.Srdačni pozdrav svim Alekisnčanima koji misle svojom, a ne glavom stranačkom...


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima