Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Socijalisti zahtevaju izveštaj o krađama

rss

24.12.2013. D. Ostojić

Slaviša Jovanović, odbornik Pokreta socijalista je zatražio izveštaj policije o takozvanim sitnim krađama na teritoriji opštine Aleksinac.

Socijalisti zahtevaju izveštaj o krađama

On je za govornicom aleksinačkog parlamenta izneo obrazloženje svoje inicijative u kome kaže:

"Pojave krađe vandalizma i neigurnosti građana u našoj opštini su svakodnevna pojava, zato tražimo izveštaj policijske stanice o takozvanim sitnim krađama na teritoriji naše opštine, jer nam se svakodnevno javljaju građani tražeći zaštitu privatne svojine. Pred ovakvim pojavama ne možemo i ne smemo ćutati."

Pojavu krađa naročito na teritoriji seoskih područja su mnogi prijavljivali kao ozbiljan problem. Policija pokušava na sve moguće načine da reši taj problem, ali je trajno rešenje za sada daleko. Da li je nemaština razlog povećanog broja krađa ili su neki drugi razlozi u pitanju, ostaje da se vidi.

 

Komentara: 1


#
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Vladica33 24.12.2013.
    Pa da kod nas postoji pravo prece svojine nebi bilo tih kradja ovako LOPOVCINE znaju da ih niko nece goniti, ni policija , a i mi da ih zateknemo mozemo samo da ih nenasilno zadrzimo, inace nas nespasi niko zatvora i kazni zato sto branimo svoje, to je van svake pameti al eto to je "ZAKON" Dosta vise sa pricom krenite u postupak izmene zakona i nek privatna svojina postane svetinja da vidim onda ko ce u kradju.


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}