Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saopštenje OO SDS Aleksinac

rss

16.11.2015.

Od kako su Socijaldemokratska stranka i njen lider Boris Tadić, najavili okupljanje opozicionih snaga, sa zajedničkim ciljem smene nekompetentne vlasti, Opštinskom ogranku SDS u Aleksincu je pristupilo devedeset pet(95) novih ljudi.

Saopštenje OO SDS Aleksinac

Politika SDS je prepoznatljiva kao jedina alternativa vlasti, te su građani naše opštine zainteresovani u smislu davanja podrške i uključenje u politički tok sa ciljem stvaranja jednog modernog proevropskog društva.

Opštinski odbor Socijaldemokratske stranke u Aleksincu, poziva sve političke aktere, pokrete i pojedince na okupljanje u cilju smene aktuelne vlasti, koja ne brine o svojim građanima. SDS se oštro protivi smanjenju plata i penzija, ponižavanju prosvetnih radnika. Teret reformi društva ne sme da padne na leđa građana koji žive od plata i penzija, već na teret velikih Javnih preduzeća koji su gubitaši, jer te gubitke plaćaju građani Srbije.

s poštovanjem,
OO SDS Aleksinac

Komentara: 4


# Boris Tadić SDS
@socdemstranka @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+6) (-3)

  putnik namernik 16.11.2015.
  Polako s tom demagogijom, izbori su, ipak, relativno daleko. Istrosicete se.

 • (+4) (-3)

  SNS KOMSIJE 16.11.2015.
  Pa ja stalno dolazim u svoju stranku (SNS). SDS ima kancelariju pored nas, nikada do sada nisam video ni jednog clana da je uopste otkljuvao te vase prostorije. Gde li se uclanjuju bas se pitam. Mislim da su se tih 95 uclanili u SNS, malo mesate.

 • (+0) (-0)

  MIKI 18.11.2015.
  SNS-SDS
  Razlika je u srednje slovo,ostalo je sve isto...

 • (+7) (-3)

  MIKI 18.11.2015.
  SDS-SNS
  Možete da delite istu kancelariju.Razlika je samo u srednje slovo ostalo je isto...


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima