Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Radovanovićevi radikali i danas vladaju Aleksincem?

rss

08.09.2012. Jovana Savić

Ovih dana se u Aleksincu vodi polemika da li su kadrovi naprednjaka koji su došli na vlast u Aleksincu, zapravo bivši radikali, koje je 2008. godine na te iste funkcije postavio Milovan Radovanović, bivši poslanik SRS.

Radovanovićevi radikali i danas vladaju Aleksincem?

Oni koji zastupaju ovo mišljenje kao dokaz navode da je svih sedam funkcionera naprednjaka zapravo već bilo na vlasti 2008.godine, ali tada u dresu radikala.

-Buda Marković, Simić, Emilijan, Milena Rašić, Saška Simić i ostali su bili direktori i kod Milovana Radovanovića, ali su posle smene prešli u naprednjake. Iz tog razloga je i pitanje da li su oni danas naprednjaci ili bivši radikali. I taj Nenad Stanković je svoje političko umeće razvijao preko Milovana Radovanovića, koji mu je bio veliki prijatelj, ali i politički mentor, do pre par godina.- navodi M.Kostić, bivši radikal.

S druge strane, ima i onih koji smatraju da nema ništa loše u tome što su današnji naprednjaci ponikli kao dugogodišnji radikali:

-"To što su svi aleksinački funkcioneri SNS-a nekad bili radikali, nije ništa loše, pa svakom je čoveku sloboda demokratskog opredeljenja dozvolila da izabere za koju će stranku "trčati" na izborima, ne vidim ništa loše u tome, uostalom gledajmo te ljude po delima koja će uraditi, a ne u kojim su strankama pripadali." - navodi Suzana Bojović, simpatizer SNS-a.

Kako god bilo, naprednjaci su danas legalno izabrana vlast, a radikali, legalna opozicija, to je jedino tačno, sve ostalo su stavobi zasnovani na simpatijama birača.

 


# Aleksandra Simić SNS Budimir Marković Milovan Radovanović Emilijan Milosavljević Nenad Stanković Milena Rašić
@sns_aleksinac @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima