Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Otkud zastave DS-a po gradu?

rss

20.10.2015. D. Ostojić

Zastave Demokratske stranke okačene u Aleksincu

Otkud zastave DS-a po gradu?

Aleksinac je grad srpskih naprednjaka. Aleksinački naprednjaci su imali bolje rezultate i od svih većih gradova u Srbiji.

I pored toga, neko se osetio dovoljno hrabrim, na par mesta u Aleksincu okačio zastave Demokratske stranke. Naš čitalac je to fotografisao i poslao nam fotografije.

Kada smo izašli da proverimo priču, naišli smo na nekoliko zanimljivih komentara.

"Sramota, ko im dozvolio da kače zastave gde god stignu. Ima li zakon u ovom gradu? Na šta ovo liči." pita se jedan sugrađanin.

Jedna penzionerka je još otvorenije iznela svoj stav:

"Kad je Tadić bio i njegovi su krali al bar mi penziju nisu smanjili. Kod ovih naprednjaka, oni, em kradu, em za dušu ne pitaju. Smanjili mi penziju na 26.000 a sve poskupelo. Samo za lekove dajem 4.000, a gde je ostalo. Baš me briga za zastave. Neka kače gde hoće."

 

Komentara: 5


# SNS DS zastava
@sns_aleksinac @demokrate @


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+14) (-6)

  Branko 20.10.2015.
  Po Zakonu o isticanjima simbola i zastava nije zabranjeno okaciti bilo koju zastavu bilo gde ukoliko nije u suprotnostima sa Zakonom.Svako moze okaciti bilo koju zastavu neke stranke i to nije sporno niti zabranjeno.

 • (+20) (-9)

  bravo 20.10.2015.
  BRAVO DECO ! DOK JE TAKVE OMLADINE OVAJ GRAD IPAK IMA BUDUCNOST. A SVAKO DA POGLEDA I DA SE SETI KOLIKE SU BILE PLATE, PENZIJE, STANDARD I CENE U TO SRECNO VREME. ALEKSINAC JE 300 GODINA BIO POD TURCIMA, 4 GODINE POD NEMACKOM OKUPACIJOM ALI NAJVISE JE UNISTEN TOKOM OVE TRI GODINE NAPREDNJACKE VLASTI.

 • (+13) (-12)

  Dejan 20.10.2015.
  Bravo za Aleksinacki Ds!Sa pravim ljudima prave i akcije,dosad sve pozitivno.Dace bog na sledecim izborima pa da pobedite i povedete ovaj grad konacno u lepse sutra.

 • (+4) (-0)

  Goran 22.10.2015.
  Zakacili ih sa VAZDUPLOHOVI...hahahahaha...sns-ovci

 • (+2) (-2)

  Petko 25.10.2015.
  Barem nesto da krasi ovaj grad!


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima