Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Novogodišnja čestitka "Nove Srbije"

rss

28.12.2013.

Na postavljeno pitanje šta bi poželeo građanima opštine Aleksinac u Novoj 2014.godini, predsednik OO Nove Srbije Zoran Stanojević rekao je sledeće:

Novogodišnja čestitka "Nove Srbije"

Dragi moji sugrađani naka vam Nova 2014.godina donese puno radosti i sreće.

Da vas zdravlje  dobro služi. Da vam se ostvare, ako ne sve, većina vaših želja. 

Deci bih poželeo srećno i bezbrižno detinjstvo.  Mladima bih poželeo da što manje vremena provode na ulici i po kafićima, a više vremena provedu na učenju i sopstvenoj edukaciji. I normalno, bavljenje sportom. Odraslima želim dobar posao, sigurnu i redovnu zaradu. Penzionerima želim dug , bezbrižan  i lagodan život.  Da uživaju u zasluženoj penziji i da ona bude toliko velika da ne zavise  od svoje dece. 

Držite se svoje porodice i čuvajte je.

Da se 2013. godina, 2012., 2011. ... ni u jednom segmentu  ne ponove i da 2014.godina nimalo ne podseća na predhodne godine u kojima nismo živeli već preživljavali boreći se sa raznim nedaćama da bi smo opstali kao ljudi i kao nacija. 

Da vas što manje interesuje politika, a što više ekonomija. 

Poželeo bih i poručio mojim sugrađanima da dobro razmisle kome će svoj glas dati na sledećim izborima,  jer ostvarenje vaših želja u mnogome će uticati to.

 

Komentara: 1


#
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Miroslav 28.12.2013.
    Bravo "Nova Srbijo" ! Hvala na lepim željama i hvala što ste se prvi setili da nam čestitate Novu godinu i poželite ovako lepe želje. Daj Bože da nam se te želje i ostvare.


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}