Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ministar i predsednik Nove Srbije posetio opštinu Aleksinac

rss

15.04.2016. OO Nova Srbija

Ministar u vladi Srbije i predsednik Nove Srbije 14.4.2016. godine posetio je opštinu Aleksinac, tačnije sela Ljupten i Tešicu.

Ministar i predsednik Nove Srbije posetio opštinu Aleksinac

Poseta Ljuptenu je usledila nakon više poziva od starne meštana tog sela. Meštani duguju veliku zahvalnost ministru Iliću za igradnju puta LjuptenRibare, odnosno Ribarska banja čime su opštine Aleksinac i Kruševac spojene kvalitetnom saobraćajnicom.

U pratnji ministra bilu su predsednik opštinskog odbora Nove Srbije Zoran Stanojević, predsednik opštine i predsednik Srpske napredne stranke g-din Nenad Stanković, narodni poslanik G-din Dalibor Rdičević i predstavnici Pokreta socijalista.

Skup je otvorio predsednik opštinskog odbora Nove srbije koji se zahvalio prisutnima na velikom odzivu i srdačnom prijemu. Pozdravio je i goste ministra i predsednika Nove Srbije Velimira Velju Ilića, predsednika opštine Aleeksinac i predsednika SNS Nenada Stankovića, narodnog poslanika Dalibora Radičevića i prisutne koalicione partnere Pokreta socijalista.

Nakon obraćanja građanima sela Ljuptena od strane g-dina Nenada Stankovića, prisutnima se obratio i G-din Velimir Velja Ilić.

Ministar se osvrnuo na položaj sela i probleme koji imaju stanovnici sela. Smatra da ljudi nisu dovoljno informisani o povoljnostima u vezi kredita na koje imaju pravo. Smatra da treba unaprediti proizvodnju i poboljšati život na selu da nam sela ne bi opustela. Ukazao je je da je ova vlada dosta učinila za ekonomsku stabilizaciju u zemlji.

Istakao je da je Aleksandar Vučić lider kome bez sumlje treba dati poverenje i za naredni mandat. Smatra da je je on ključni čovek koji je u stanju da sprovede započete reforme i da on nema dostaojnog protvkandidata za premijera.

Pozvao je prisutne da na izborima 2016. godine zaokruže broj 1 na listi za parlamentarne izbore, a takođe i na listi za lokalne izbore zaokruže broj 1.

Smatra da je Nenad Stanković pravo rešenje za ponovni izbor za predsednika opštine, jer je i do sada uspešno vodio opštinu. Susret je protekao u prisnom i prijateljskom razgovoru sa meštanima Ljuptena.

Nakon završene posete Ljuptenu ministar i predsednik Nove Srbije uputio se selu Tešici gde je u 18,00 bila zakazana tribina.

U prepunoj sali doma kulture prisutne je pozdravio predsednik OO Nove Srbije Zoran Stanojević.

Pozdravio je pored Velimira Ilića i Nenada Stankovića i prisutne koalicione partne i to: Pokret socijalista, PUPS i Ujedinnjene seljačke stranke. Zahvalio se KUD–u Dejan deša Jovanovića. Nakon toga Zoran Stanojević dao je reč predsedniku opštine i predsedniku SNS g-dinu Nenadu Stankoviću.

G-din Stanković se u kraćem izlaganju zahvalio ministru Iliću za sve ono što je učinio za opštinu Aleksinac, a u vezi izgradnje pojedinih putnih deonica.

Velimir Ilić u svom izlaganju između ostalog osvrnuo se na predstojeće izbore i istakao je da boljeg kandidata od Aleksandra Vućića nema i da je to čovek koji je i do sada uspešno vodio ovu vladu i čovek koji je odoleo mnogim pritscima i sa zapada i sa istoka. Istakao je da je on čovek koji ne podleže nikakvim pritiscima i koji će znati da formira dobru vladu nakon izbora. Smatra da nema dostojnog kandidata za tu funkciju u redovima opozicije.

Velimir je istakao da mi sada glasamo za budućnost i da glasači treba da daju povrenje listi koju predvodi premijer Vučić. Osvrnuo sa i na lokalne izbore i istakao da i tu ne treba da bude dilema kod glasača u opštini Aleksinac. Treba dati poverenje listi Napredne stranke u kojoj su koalicioni partneri, Nova Srbija, Pokret socijalista, PUPS, Ujedinjena seljačka stranka, SPO i Pokret snaga srbije.

Smatra da je Nenad stanković dobro vodio opštinu i da mu treba dati poverenje i u narednom mandatu. Na kraju je pozvao glasače da glasaju za listu pod brojem 1 na parlamentarnim izborima i listu pod brojem 1 na lokalnim izborima.

Komentara: 1


# predsednik opštine Aleksandar Vučić Pokret Socijalista Tešica Dalibor Radičević NS Nova Srbija PUPS Zoran Stanojević Nenad Stanković Velimir Ilić Ljupten
@avucic @poksocijalista @SrbijaNova @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Tugomir 17.04.2016.
    Vazno da je "bez sumlje"! Aaaaahahahaha!


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima