Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Lokalni izbori u Srbiji u martu mesecu

rss

29.08.2014. D. Ostojić

Srbija će naredne godine ponovo birati predstavnike vlasti.
Od izvora bliskih vlasti saznali smo da će 2015. godina biti izborna.

Lokalni izbori u Srbiji u martu mesecu

U vrhu vlasti donešena je odluka da se ide prvo na lokalne izbore. Ono što je za sada nezvanično jeste termin održavanja izbora. Za sada je najverovatniji mart mesec kada će biti održani lokalni izbori u celoj Srbiji. Lokalni izbori bi bili presek stanja za republičke izbore. 

Informaciju o raspisivanju lokalnih izbora dobili smo u kabinetu dvojice ministara,ali niko nije žele da tu vest proglasi za zvaničnu informaciju.

Kratko su samo prokomentarisali:

"Izbora će biti, lokalnih u 2015. godini, najverovatnije u martu. Za sada je to nezvanična informacija te nas nemojte navoditi kao zvaničan izvor." prokomentarisali su u PR službi.

Komentara: 8


# izbori
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+27) (-3)

  Daće Bog 29.08.2014.
  Daće bog da ih bude i da aleksinački SNS ode u zaborav. Nikada nisam bio stranački opredeljen , ali protiv ove pošasti koja je zadesila Aleksinac mora se boriti na svaki mogući način. Čast izuzecima , malo ih ima. Ostali na čelu sa predsednikom OO SNS trebaju otići u zabora jer ovakve brljotine i svinjarije ni najbolji medju njima ne može da opere. Aleksinački SNS-ovci sram Vas bilo.
  Tolko od mene

 • (+20) (-0)

  Dace Bog 29.08.2014.
  Sve sto su pokazali,je jedna ogromna 0!
  Nemam reci za njih,tacnije to sto mislim o njima,ne mogu ovde da napisem...
  NESI da se da da ostane u Opstini kao baba sera,nek cuva svoj wc...CEDA ,Atanaskovic,Grujica,Buda,357 Milenica,Deki,bivsa pevaljka i svi ostali njima slicni a ima ih,nek se uhvate za usi pa nek igraju,jer SNS i SPS su sve,samo ne stranke koje ce nas odvesti u to bolje sutra...doduse u sutra malo,vec nas doveli...

 • (+8) (-6)

  dikavac 30.08.2014.
  nemo be tako dagi blatite ovija opstinari onija i ne iskacaju u taj skupacki klozet sa komunaliju . dockan cegi bide kad se vrnu od nuzdu el nece zateknu svrtku cegi uznu stolicku tolko gije nesa naprimaja

 • (+9) (-9)

  Udar 31.08.2014.
  Da se na lokalnim izborima ne dozvoli sadašnjim vlastodršcima da vode grad,nikako,već neki novi na čelu sa Ds.Svi sadašnji i bivši političari Sns kao i članovi van svakakvog angažovanja u vodjenju grada.DS na čelu grada.

 • (+8) (-6)

  Joj mukica 31.08.2014.
  DS. Hahahahhaha. Strasno. I ovi su cirkus ali DS......Hahahahahaha

 • (+0) (-0)

  Udar 31.08.2014.
  Ćuti jado...

 • (+4) (-8)

  dikavac 31.08.2014.
  koja li meje sotonja ocenjuvala sas ovija negativni minus more da je od ovija opstinari sto kenj.ju na dopunu nece dani bidne oporavak dokse nevrnu dejes kako gi vikav zuti . nego jos cene jede muka od ovija radikalci i socijalci

 • (+4) (-2)

  Goran 01.09.2014.
  Ma neka ostanu još malo ovi isti, taman što se ušemili, a vi bi da ih menjate.


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}