Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Humanitarne akcije aleksinačkih naprednjaka

rss

26.12.2013.

Srpska napredna stranka u Aleksincu organizuje dve humanitarne akcije za najugroženije porodice sa područja naše opštine.

Pomažemo, jer smo ljudi!

Akcija će biti održana u ponedeljak, dan pre dočeka Nove godine, a članovima izabranih porodica biće uručena pomoću hrani, paketima higijene a naravno, neće izostati ni dečji paketići.

''Znamo da ljudi danas teško žive. Svesni smo i činjenice da, na žalost, neki roditelji nisu u mogućnosti da svojoj deci obezbede ni skromne novogodišnje paketiće. Naša je ideja da ovaj praznik ulepšamo onim porodicama koje su u lošoj materijalnoj situaciji, a posebnu pažnju posvetićemo deci. Planiramo da u njihove domove dovedemo i ''Deda Mraza''. Od Centra za socijalni rad dobili smo predlog da odemo u jednu porodicu koja živi u Prćilovici i obradujemo dva dečaka, a sami smo izabrali jošjednu porodicu, u Žitkovcu, gde živi četvoro dece uzrasta od dve do 9 godina - kaže Aleksandra Simić, potpredsednik OO SNS u Aleksincu.

''Posebno nas je obradovala činjenica da se ovoj akciji odazvao veliki broj naših članova. To samo govori o tome koliko su ljudi, u današnje vreme - kada svi teško živimo, humani i koliko razumevanja imaju za tuđe probleme''.

S obzirom na veliki odziv, sinoć je doneta odluka da se sa ovakvim akcijama nastavi a naredna će najverovatnije biti već za Božić. Svi oni koji žele da se uključe u akciju, dodatne informacije mogu dobiti u sedištu opštinskog odbora Srpske napredne stranke.

 

Komentara: 3


# Aleksandra Simić SNS Žitkovac Prćilovica humanost Deda Mraz
@sns_aleksinac @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Žarko Zrenjanin 27.12.2013.
  Ovo me podseti na tamo nelu opštinu, koja nema veze sa našom u kojoj vladaju divne persone, pa ih narod opeva

  Prva dama našeg divnog grada
  I humanitarac postala je sada
  Svakom daje, od svakog prima
  U svakoj čorbi nje danas ima

  Vredna, radna i bistoga uma
  Moralna visoko, a i škole ima
  Mutavog šefa, ona podržava
  a protivnike surovo kažnjava

  Samo jedno ne shvatam nikako
  Što mamičku zaposli tek tako
  Kakve kvaitete i šta to ona ima
  Mislim da je jasno valjda svima

 • (+0) (-0)

  aleksinčanka 27.12.2013.
  Lepa pesmica...

 • (+1) (-0)

  Marija Mlasnovski 28.12.2013.
  E sada se vasa zloba i zavist pokazuju u ,,punom sjaju,,! Znala sam ja da postoje zli ljudi, ali bas ovoliko....? Obraza nemate, nemate ni trunku ljudskosti, a ni ljubavi za bliznje ..... nemate dusu!!! Sve sto vam ostaje je vas jas! Zalim vas! Mi pomazemo , jer smo ljudi,onoliko koliko mozemo.Vama na zalost nema pomoci, pa vam ostaje da smisljate zlobne pesmice. Jadnici!!!


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}