Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Demokrate jače za jednog odbornika u SO Aleksinac

rss

17.01.2014.

Poslednjih nekoliko dana jedna od interesantnih političkih tema u Aleksincu bila je i prelazak jednog odbornika u odbornički klub Demokratske stranke.

Vladica Milosavljević Šime

To i ne bi bilo tako značajna vest, da Demokratska stranke nije opoziciona stranka, u kojoj su unutarstranačka previranja u centrali DS-a intenzivna, pa pojedinim duhovitijim sagovornicima prelazak u DS pomalo liči na onu priču kada vojnik pred sama kraj rata odlučuje da umesto u partizane, ode u šumu i priključi se četničkoj vojsci.

Uspeli smo da saznamo o kom je odborniku reč i pokušali smo da dobijemo zvaničnu izjavu od samog odbornika, ali je on bio kratak i iskren:
"Tačno je da nisam bio na listi DS-a, i da sam danas doneo odluku da svoj mandat stavim na raspolaganje kolegama iz odborničkog kluba Demokratske stranke iz Aleksinca, za sada Vam samo toliko mogu reći. Molim Vas da poštujete moju odluku da za sada ne obeladonite moje ime i prezime."

Tragom ove vesti pozvali smo predsednika IO OO DS Aleksinac, Vladicu Milovanovića Šimeta i zamolili ga za komentar.
"Zaista ne znama odakle Vam tako dobri izvori, Vi iz Aleksinac.Net-a zaista imate kvalitetne insajdere. Tačna je ta informacija, odbornički klub DS-a u lokalnom parlamentu jeste bogatiji za jednog odbornika koji nije bio na našoj listi. Povodom toga ćemo održati i zvaničnu konferenciju za novinare i tada objaviti sve detalje. Za sada mogu samo toliko da Vam kažem."

 


# DS Vladica Milovanović Šime skupština Aleksinac.Net
@demokrate @aleksinacnet @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima