Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Čedi Tašiću još jedan mandat

rss

09.07.2014. D. Ostojić

Ubedljivom pobedom od 7:2 Čeda Tašić je pobedio u izboru za direktora škole u Katunu. Biće mu to četvrti mandat na mestu direktora.

Čedi Tašiću još jedan mandat

Ovim izborom su kandidati DSS-a odneli još jednu pobedu u odnosu na direktore iz redova naprednjaka i LDP-a. Čeda Tašić je dugo godina bio član Demokratske stranke, ali zbog neslaganja sa tadašnjim predsednikom odbora DS-a, Milanom Veljkovićem, napušta DS i svoju političku karijeru nastavlja u DSS-u.

Iako su predstavnici SNS-a pokušali da lobiraju da u aktuelnom izboru Tašićevu pobedu osujete, školski odbor je većinom glasova od 7:2, dao poverenje Tašiću da u naredne četiri godine rukovodi školom.

Fudbalskom žargonom rečeno, DSS direktori su odneli dve pobede, naprednjaci i LDP po jednu.

 

Komentara: 9


# Katun DSS Čedomir Tašić Desanka Maksimović OŠ školski odbor
@dsscentar @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+9) (-0)

  CRNI NESO 09.07.2014.
  E MOJ NENADE STANKOVICU, ZAPITAJ SE DA LI SI TI SPOSOBAN DA BUDES PREDSEDNIK. PRED NOSOM TI KOALICIONI PARTNERI UZIMAJU PREDUZECA, SKOLE, INTERNAT.., I PORED TOGA STO SI NA IZBORIMA DOBIO PO 10 PUTA VISE GLASOVA OD NJIH

 • (+6) (-3)

  bravo 09.07.2014.
  Bravo za Dimica, vratice se taj definitivno, od SNS direktora po skolama i onako nema nicega, svuda su izgubili, takav kadar imaju, i takvu koaliciju da ih nikuda ne podrzava u glasanju. Bravo Cedo cestitke.

 • (+8) (-2)

  SKOLSKI 09.07.2014.
  Ceda Tasic je dobar covek i nadam se da ce ostati dobar direktor.Sve cestitke!Zelim mu puno uspeha!

 • (+3) (-5)

  MIKI 09.07.2014.
  Sramota sta se desava. Svi cute a oni rade. Jadna skolo sta si docekala da jedan neandertalac bude opet izabran. Bila sam pre par godina na dezurstvu pri polaganju zavrsnog ispita i videla sam o kome se radi. Covek ne ume da sastavi dva padeza u tri recenice, a prepotentan je za desetoricu. STRASNO, STRASNO, STRASNO I OPET STRASNO !

 • (+4) (-1)

  Fudbalski zargon i polovicno izvestavanje 10.07.2014.
  @Fudbalskim zargonom receno, kako stoji na kraju teksta, a ipak novinarski pismeno: Samo bi bilo dobro i da ovaj novinar napise ko je bio drugi kandidat, da znamo ko je protiv koga ''igrao''....zamislite Svetsko prvenstvo i izvestavanje komentatora : Nemacka odnela ubedljivu pobedu, a da se nigde ne pomene sa kim je, tj. protiv koga igrala. Katastrofa od poluinformacija, ili, ogromno nepoznavanje novinarstva.

 • (+0) (-2)

  UMESTO NOVINARA 10.07.2014.
  Drugi kanditat je bila Tamara Popovic prof.biologije.

 • (+3) (-0)

  B 10.07.2014.
  Miki, a ti ni pet zareza u deset recenica.

 • (+0) (-1)

  Ilija 10.07.2014.
  Ma sta se sekirate, kakvo nam skolstvo takvi nam i direktori. Tu ne postoji entuzijazam samo interes i onaj sitni, tenderski..Ali videcemo sad kad prodje drzavna revizija...Sto se tice Cede, po meni je on jedan smesan lik kome ne bih dao da cuva ni dve gliste, isto kao i ona Zorica iz Locike, Ivanovic iz Zitkovca.

 • (+4) (-0)

  neandertalac vs. neandertalac 10.07.2014.
  Koliko god da je Čeda neandertalac i da ne zna padeze, ni protivkandidatkinja mu nije ništa bolja.Možda je još nepismenija, a arogantnija je sigurno.Načinjen je pravi izbor - bar manje od dva zla.


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}