Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinac nema opoziciju

rss

16.10.2014. D. Ostojić

Za Aleksinac se slobodno može reći da je grad bez opozicije.
To se može zaključiti i nakon analize aktivnosti lokalnih odbora DS-a, DSS, LDP-a i NDS-a.

Aleksinac nema opoziciju

Gotovo nijedno saopštenje za javnost nismo dobili od predstavnika ovih stranaka, niti su nas ikada pozvali na konferenciju za javnost:

"Nisu ni mogli da vas pozovu, jer nijedna konferencija nije ni održana. Sve te opozicione stranke su sve svoje aktivnosti svele na minimum. Čak ni akcije podele stranačkog materijala nisu organizovali kod gradske fontane." završava D. G. iz Aleksinca.

Jedini izuzetak čine diskusije odbornika u lokalnom parlamentu. Među njima se kao kritičar lokalne vlasti izdvaja Ivan Dimić koji na svakoj skupštini iznosi argumentovane kritike na odluke lokalne vlasti:

"Svi su prihvatili politiku nezameranja, osim Dimića i Petkovića koji su jasni i argumentovani u svojim nastupima u skupštini. Gotovo svako od odbornika opozicije ima neki interes, zato i ne talasaju. Jedan želi sina da zaposli, drugi želi bolje radno mesto, treći planira zaposlenje ćerke itd. Zato i prolaze ovakve odluke vlasti bez ikakve osude opozicione javnosti, jer opozicija u Aleksincu gotovo i da ne postoji." završava svoj komentar naš sagovornik.

 


# Ivan Dimić DS LDP DSS NDS
@demokrate @ldp @dsscentar @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima