Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Opštinsko veće dalo saglasnost na Pravilnik o izradi Plana kapitalnih investicija

rss

21.10.2015. Opština Aleksinac

Opštinsko Veće je na svojoj 70. sednici, održanoj prošle nedelje, dalo saglasnost na Pravilnik o izradi Plana kapitalnih investicija opštine Aleksinac za period 2016-2019. godine.

Opštinsko veće dalo saglasnost na Pravilnik o izradi Plana kapitalnih investicija

Naime, Pravilnik je izradila Radna grupa opštine Aleksinac, u saradnji sa programom Evropski PROGRES, a izvestilac uže stručne radne grupe bila je pomoćnica predsednika za lokalni ekonomski razvoj, Danijela Petković.

Plan kapitalnih investicija (PKI) opštine Aleksinac je dokument od opšteg interesa i od strateškog značaja kojim se određuju glavne smernice investicionog razvoja Opštine u periodu od četiri godine. Inače, PKI će se ažurirati nakon isteka svake godine i ići će Skupštini na usvajanje.

Pomenutim Pravilnikom o izradi Plana kapitalnih investicija predviđa se vrsta investicija, izvori finansiranja, kao i kriterijumi za rangiranje kapitalnih projekata.

 

Komentara: 2


# opštinsko veće Danijela Petković kapitalne investicije saglasnost PKI Evropski progres
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+12) (-5)

  dikavac 21.10.2015.
  al toj dasi očekujemo od ovija naprednjački eksporti još koji klozet od dvajes trijes iljade jevra

 • (+2) (-0)

  Miki 22.10.2015.
  Investicije?
  Jednu ulicu ne moze ova vlast da uradi a mastaju o investicijama...Gde su investicije od 2012.god.Nije mi jasno koga obmanjujete vise?Trenutno je pravi haos u gradu,iskopane ulice itd...Kad zavrsite ovo sto ste zapoceli (pre ce fudbaleri na svetsko prvenstvo nego asfalt i kanalizacija )onda predjite na kapitalne investicije...Pozdrav...


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima