Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ivanović ostaje direktor škole u Žitkovcu

rss

05.01.2015. D. Ostojić

Iako smo u novembru objavili da će Zoran Ivanović biti smenjen sa mesta direktora škole u Žitkovcu, ovoga puta objavljuemo da ipak do toga neće doći.

Ivanović ostaje direktor škole u Žitkovcu

U poslednjim nedeljama decembra došlo je do obrta cele situacije. Zbog toga su nam se javili pojedini članovi SNS-a i nekoliko nastavnika škole i zamolili da prenesemo da će ipak Zoran Ivanović ostati direktor škole u Žitkovcu. 

Prenosimo komentar i molbu naših čitalaca:

"Ostojiću, očekujemo da kao što si umeo da objaviš da će Ivanović biti smenjen da sad objaviš da do smene neće doći. Naš direktor se u međuvremenu odlučio da se učlani u SNS, tako da je od polovine decembra Zoran Ivanović postao kadar aleksinačkih naprednjaka. U znak zahvalnosti što su mu naprednjaci pomogli da ostane na mestu direktora, Ivanović je zaposlio ćerku visokog funkcionera SNS-a u Aleksincu, D. S. " ističe naš sagovornik. 

S druge strane, u redovima naprednjaka vlada nezadovoljstvo što se vrh stranke odlučio na ovaj korak. Takođe, prenosimo i komentar članova SNS koji su želeli da ostanu anonimni;

"Izbor Ivanovića nije u skladu sa našim stranačkim planovima. SNS je imao jasan stav da je prof. Milan Dinić kandidat naše stranke za direktora u Žitkovcu. Svi u stranci znaju koliko je Dinić bio angažovan u kampanji, i da je jedan članova SNS odavno, još dok je SNS bio u opoziciji. Mislim da nije fer prema njemu što ga se stranka odrekla i odlučila da u SNS primi Ivanovića koji je osvedočeni Dimićev čovek, koga je Dimić svojevremeno doveo za direktora". 

Podsećanja radi Zoran Ivanović je na raspisanom konkursu imao najviše glasova članova školskog odbora, a takođe je imao i najviše glasova u kolektivu, tako da je njegov izbor za direktora u administrativno pravnom smislu potpuno ispravan. 

Za sada se ne zna šta su stvarni razlozi zbog kojih se učlanio u SNS i da li je bio primoran da na mesto administrativno finansijskog radnika primi baš ćerku visokog funkcionera SNS u ALeksincu. 

 


# SNS Žitkovac Vuk Karadžić OŠ Milan Dinić Zoran Ivanović škole
@sns_aleksinac @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima