Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Uhapšeni iznuđivači novca

rss

02.09.2016.

Kako je saopštila PU Niš, aleksinačka policija je uhapsila četvoricu muškaraca iz ovog mesta zbog sumnje da su od dvojice svojih sugrađana pokušali da iznude veću sumu novca, kao i da su izvršili i krivično delo nasilničko ponašanje u grupi.

Uhapšeni iznuđivači novca

Informativna služba niške Policijske uprave je saopštila da su slobode lišeni M.K. (42), I.K. (19), P.V. (37) i P.Ž. (24) jer su, kako se sumnja, tokom jula na teritoriji Aleksinca razbijali i autosprejevima šarali automobile a od njihovih vlasnika tražili od trista do petsto evra kako bi ih ostavili na miru.

Kako saznajemo, ova četvorka je od ranije imala neraščišćene račune sa oštećenima što je bio motiv za vandalizam i iznudu tako da se oni nisu slučajno našli na njihovoj meti.

Policija je navela i da je prilikom pretresa stana i ostalih prostorija koje je koristio osumnjičeni P.Ž, pronadjena veća količina prehrambene robe i cigareta vredna 250.000 dinara za koju se sumnja da je ukradena iz jedne trafike u Aleksincu. Zato je protiv njega podneta i krivična prijava za tešku kradju.

Svoj četvorici je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će sa krivičnim prijavama biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu.

Južna Srbija Info


# policija automobil Južna Srbija hapšenje iznuđivanje krivična prijava
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima