Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Uhapšen jer je pregazio biciklistu i pobegao

rss

30.09.2015.

Pripadnici policije identifikovali su i uhapsili vozača iz Aleksinca, za koga se sumnja da je pregazio biciklistu, a zatim pobegao sa mesta nezgode

Uhapšen jer je pregazio biciklistu i pobegao

Efikasnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali su i uhapsili B.S. (1977) iz okoline Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio saobraćajnu nezgodu u kojoj je život je izgubio pedesetdevetogodišnji muškarac, a potom pobegao sa mesta nesreće.

Nezgoda se dogodila 28. septembra 2015. godine, oko 23.30 sati, u Tešici kod Aleksinca, kada je "ševrolet“ aleksinačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao osumnjičeni, udario biciklistu.

Po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca u Aleksincu B.S. je određeno zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći povređenom licu u saobraćajnoj nezgodi.

Takođe, policija je podnela krivičnu prijavu, u redovnom postupku, protiv suvozača "ševroleta", zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, prenosi Južna Srbija Info.


# Tešica saobraćaj saobraćajna nezgoda Južna Srbija hapšenje bicikl
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima