Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saobraćajna nezgoda u Grejaču: Autobus teško povredio devojčicu

rss

10.11.2020.

U selu Grejaču juče oko 15 časova se dogodila saobraćajna nezgoda gde je autobus firme "Dojčinović" udario devojčicu 6 razreda koja je tom prilikom zadobila teške telesne povrede opasne po život.

Saobraćajna nezgoda u Grejaču: Autobus teško povredio devojčicu

Devojčica Teodora Mladenović je operisana u bolnici u Nišu, gde je primila 16 boca krvi ali je i dalje u komi. Operacije su trajale više od osam sati neprekidno.

Nakon nezgode pozvana je hitna pomoć iz Aleksinca i na dolazak hitne pomoći čekalo se jako dugo, što je inače čest slučaj kada su u pitanju sela Grejač, Drenovac i Dašnica.

Nakon nezgode, a povodom zbrinjavanja povređene učenice oglasili su se humanitarni aktivisti, konkretno klub dobrovoljnih davaoca krvi iz Aleksinca.

Jedanaestogodišnja Teodora Mladenović učenica 5. razreda osnovne škole u grejaču teško je povređena u saobraćajnoj nesreći kada je udario i teško povredio autobus koji prevozi zaposlene radnike firme "Jura".

Teško povređena Teodora sa višestrukim prelomima hitno je operisana u dečjoj hirurškoj klinici u niši i po rečima oca Ivice trajala je više od 11 sati. Zahvaljujući požrtvovanosti i visokoj profesionalnosti i stručnosti hirurških timova mala Teodora je izvučena iz čeljusti smrti.

Njena borba za život traje i nastavlja se iz dana u dan i za spas je u ovom trenutku potrebna krv nulte grupe negativni rezus faktor. Krv se može dati u zavodu za transfuziju krvi u nišu svakog dana.

Komentara: 0


# saobraćajna nezgoda Grejač Teodora Mladenović
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima